CELEBRITIES

H Elle Macpherson καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα με μία μόνο φράση: «Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ στα 56 μου»


The Jennettes

7 Οκτωβρίου 2020

H Elle Macpherson καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα με μία μόνο φράση: «Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ στα 56 μου»

Η Elle Macpherson, υπήρξε ένα από τα πιο περιζήτητα supermodels των 80s και παραμένει ακόμη, απίστευτα εντυπωσιακή.

Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει τα iconic εξώφυλλα της -πέντε τον αριθμό- στο «Sports Illustrated Swimsuit Issue. Το κορμί της είναι το ίδιο καλλίγραμμο και η ίδια σε πολύ καλή φόρμα, όμως αυτή τη φορά, το θρυλικό μοντέλο επέστρεψε στο Instagram με ένα σημαντικό μήνυμα, που αφορούσε την ηλικία της και τον χρόνο που περνάει.

«Αγαπώ να είμαι 56», γράφει και αποκαλύπτει ότι διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της. «Τώρα είναι αλήθεια η καλύτερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ στα 50 μου. Αγαπώ να είμαι 56: Είμαι δυνατή, σε πολύ καλή φόρμα, έχω δύο εκπληκτικούς γιους και έχω μάθει πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι πραγματικά ευγνώμων, που είμαι ευτυχισμένη και υγιής», σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Το θέμα είναι ότι η γνώση έρχεται με τον χρόνο και σήμερα νιώθω καλύτερα από ποτέ, σωματικά και ψυχικά. Μην νομίζετε, δεν ξυπνάω κάθε μέρα, νιώθοντας έτσι. Παίρνω τον χρόνο μου να μάθω πράγματα που μου κάνουν καλό, γιατί είναι ωραίο να νιώθεις όμορφα» .

Το μήνυμα ήταν γραμμένο σε μια φωτογραφία, στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει, φορώντας μαύρο φανελάκι και ψηλόμεσο παντελόνι με ζώνη. Εμφανίζεται με ελάχιστο μακιγιάζ στο πρόσωπό της και κύματα στα μαλλιά, ενώ η στάση της αποπνέει τη σιγουριά και τον δυναμισμό μιας επιτυχημένης γυναίκας στα 50.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.