CELEBRITIES

H Bella Hadid γιόρτασε τα γενέθλιά της σε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο με τις φίλες της


The Jennettes

9 Οκτωβρίου 2020

H Bella Hadid γιόρτασε τα γενέθλιά της σε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο με τις φίλες της

Η Bella Hadid γιορτάζει σήμερα την προσωπική της Πρωτοχρονιά. Το διάσημο μοντέλο έκλεισε τα 24 και γιόρτασε ανανεωμένη και κάνοντας ένα ξέφρενο πάρτι με καλές φίλες.

Η Bella Hadid και οι κολλητές της φίλες πέταξαν με ιδιωτικό αεροπλάνο, το οποίο ήταν γεμάτο μπαλόνια και αξεσουάρ party. Οι τρεις τους ταξίδεψαν και το διασκέδασαν πολύ, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το μοντέλο στο Instagram.

«Θεέ μου, νιώθω πολύ τυχερή. Συνήθως, οποιαδήποτε μεγάλη γιορτή για τα γενέθλια μου ακυρώνεται οπότε αυτή τη χρονιά απλά ήθελα να πάρω τις όμορφες φίλες μου και να ζήσουμε μια περιπέτεια για την οποία δεν θα μπορούσε να γίνει επιστροφή χρημάτων», έγραψε στη λεζάντα του post.

https://instagram.com/p/CGGcVA0AlR4/?

Στη συνέχεια, η Bella Hadid αποκάλυψε μέσα από ένα δεύτερο post πως βρίσκεται σε ένα πολύ ειδυλλιακό μέρος, όπου όλες μαζί απολαμβάνουν τον ήλιο φορώντας sexy μπικίνι και πίνοντας εξωτικά cocktails. Στις φωτογραφίες η Bella φαίνεται ανανεωμένη με το νέο της κούρεμα, αφού πρόσφατα έκοψε φραντζοαφέλειες, οι οποίες κρέμονται στο πλάι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.