CELEBRITIES

Brooklyn Beckham- Nicola Peltz: Ετοιμάζονται να κάνουν 2 γάμους το επόμενο καλοκαίρι με σχεδιάστρια του νυφικού τη Victoria


The Jennettes

9 Οκτωβρίου 2020

Brooklyn Beckham- Nicola Peltz: Ετοιμάζονται να κάνουν 2 γάμους το επόμενο καλοκαίρι με σχεδιάστρια του νυφικού τη Victoria

O Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz ετοιμάζονται να παντρευτούν το επόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, ο γάμος τους θα είναι διπλός, αφού πέρα από την τέλεση του μυστηρίου στις ΗΠΑ, θα κάνουν κι ένα ακόμη στη Βρετανία! Συγκεκριμένα, ο ένας γάμος θα γίνει στο μέρος όπου ζει η οικογένειας της Peltz, δηλαδή στη Florida, ενώ ο άλλος στη Βρετανία, στο Cotswolds, που είναι το κτήμα των Beckham. 

Το ζευγάρι, όπως όλα δείχνουν, σκοπεύει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του ενώ πριν μερικούς μήνες προχώρησε σε αρραβώνα. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι τα δύο αδέλφια του Brooklyn, ο 18χρονος Romeo και ο 15χρονος Krouz, ενώ η 9χρονη Harper σύμφωνα με τη βρετανική Sun, θα γίνει η μικρή παράνυμφος του αγαπημένου ζευγαριού. Από την άλλη, ο David Beckham θα είναι το πρόσωπο- κλειδί πίσω από τα διαδικαστικά της δεξίωσης. 

Ξεχωριστό ρόλο θα παίζει στον γάμο φυσικά, και η Victoria Beckham, η οποία θα σχεδιάσει το νυφικό της μέλλουσας γυναίκας του παιδιού της, δίνοντας τις πιο minimal πινελιές επάνω του, όπως αναφέρεται στην ξένη εφημερίδα. Πρόκειται να είναι η τρίτη μεγαλύτερη δημιουργία της Victoria μετά το νυφικό, που είχε σχεδιάσει για τον γάμο της Eva Longoria το 2016, κι ένα φόρεμα, που είχε φορεθεί από τη Meghan Markle την ημέρα των Χριστουγέννων.

Καλεσμένοι στον γάμο θα είναι οι διάσημοι φίλοι της οικογένειας Beckham, όπως ο Elton John, που είναι και ο νονός του Brooklyn Beckham, καθώς και η Liv Tyler. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι δύο γονείς του Brooklyn Θα συνδράμουν οικονομικά στη διαδικασία του γάμου και παρόλο που "τα χρήματα για την οικογένεια, δεν είναι πρόβλημα, η τελετή αναμένεται να είναι κλειστή και μόνο, για λίγα κι εκλεκτά πρόσωπα".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.