CELEBRITIES

Sophie Turner - Joe Jonas: Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε για πρώτη φορά να κάνουν βόλτα με το μωρό τους


The Jennettes

9 Οκτωβρίου 2020

Sophie Turner - Joe Jonas: Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε για πρώτη φορά να κάνουν βόλτα με το μωρό τους

Η Sophie Turner και ο Joe Jonas είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood και όλοι μας θυμόμαστε το ρομαντικό γάμο που έκαναν το 2019. Ο γάμος τους στο γραφικό Château du Martinet στη Γαλλία ήταν ένα πιο ιδιωτικό κι επίσημο γεγονός, το οποίο περιλάμβανε ολόκληρη την οικογένεια και τους φίλους τους και το σκηνικό ήταν παραμυθένιο.

Η όμορφη ηθοποιός λίγους μήνες μετά, έμεινε έγκυος και τον Ιούλιο του 2020 το ζευγάρι κράτησε στην αγκαλιά τους την μικρή Willa. Η 24χρονη πρωταγωνίστρια, του Game of Thrones, σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα  έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι υπό άκρα μυστικότητα σε νοσοκομείο του Los Angeles. Οι δυο τους είχαν αποφασίσει ότι αυτή η στιγμή ήταν απόλυτα προσωπική.

Πρόσφατα όμως, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι για πρώτη φορά να κάνει βόλτα με το μωρό τους, και όπως θα δείτε και από τις παρακάτω φωτογραφίες, δείχνουν να το απολαμβάνουν και να τους αρέσει που είναι δύο νέοι γονείς. Μάλιστα, δεν θα μπορούσαμε να μην προσέξουμε και το ανανεωμένο hair look του Joe Jonas, ο οποίος είχε ροζ μαλλιά, τραβώντας όλα τα βλέμματα επάνω του.

Δείτε τις φωτογραφίες:

https://instagram.com/p/CGHd7kal6tahttps://instagram.com/p/CGHZWWdFLdVhttps://instagram.com/p/CGHc3B_nE7V

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.