CELEBRITIES

H Jane Fonda μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική ζωή που έχει στα 82 της, αιφνιδιάζοντας το κοινό


The Jennettes

12 Οκτωβρίου 2020

H Jane Fonda μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική ζωή που έχει στα 82 της, αιφνιδιάζοντας το κοινό

Η Jane Fonda μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική της ζωή στα 82. Η θρυλική ηθοποιός, που δεν φοβάται ποτέ να μιλήσει ανοιχτά για τα προσωπικά της, βρέθηκε πρόσφατα, στο "The Ellen DeGeneres Show" και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε εάν κάνει "τρελό έρωτα" σε αυτή την ηλικία. 

Η Fonda απάντησε σχεδόν αφοπλιστικά, "Όχι, όχι, καθόλου", ενώ όπως πρόσθεσε, "Δεν έχω καθόλου τον χρόνο. Είμαι μεγάλη και πραγματικά, έχω χορτάσει από αυτό σε όλη μου τη ζωή. Δεν το χρειάζομαι πλέον γιατί είμαι πολύ απασχολημένη". Η ηθοποιός της σειράς, "Grace and Frankie", μοιράστηκε επίσης, κάποιες συμβουλές με το κοινό, όπως ακριβώς τις είχε δώσει σε εκείνη, ο πρώην σύζυγός της, Ted Turner. "Ο αγαπημένος μου πρώην άντρας, Ted Turner, μου έλεγε πάντα: "Αν περιμένεις κάτι πολύ καιρό, η απόσταση ανάμεσα σε εκείνο και εσένα γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Νομίζω ότι είχε δίκιο". 

https://instagram.com/p/CGIeLEkp7FN/

Τον προηγούμενο μήνα, η star είχε μιλήσει για τις σχέσεις που είχε στη ζωή της. Η ίδια ήταν παντρεμένη με τον Roger Vadim από το 1965 μέχρι το 1973, με τον Tom Hyden από το 1973 έως το 1990 και με τον Turner από το 1991 μέχρι το 2001. Όπως εξομολογήθηκε ωστόσο πρόσφατα, στον Guardian, έχει σταματήσει πλέον τα ραντεβού. "Αυτή η περίοδος της ζωής μου έχει τελειώσει. Μπορώ να το πω με βεβαιότητα". Μεταξύ άλλων, η Fonda όταν ρωτήθηκε εάν έχει μετανιώσει που δεν έκανε ποτέ έρωτα με τον Che Guevara, εκείνη απάντησε ευθύς αμέσως: "Όχι, δεν το σκέφτομαι καθόλου".  

Ωστόσο, η Fonda είχε συμπληρώσει: "Αυτό που σκέφτομαι όμως, και που είναι το άτομο για το οποίο μετανιώνω, που δεν έκανα έρωτα μαζί του, είναι ο Μarvin Gaye".Σε συνέντευξή της στους New York Times, η διάσημη ηθοποιός είχε μιλήσει επίσης, για τη σχέση της με τον Μarlon Brando. Όταν ρωτήθηκε η ηθοποιός για την σεξουαλική εμπειρία της με τον Brando, με τον οποίο συμπρωταγωνίστησε στο δράμα του 1966 «The Chase», η Fonda είχε δηλώσει ότι ήταν «ήταν απογοητευτικός» ως εραστής. Η 82χρονη ηθοποιός τον είχε χαρακτηρίσει όμως, ως έναν «σπουδαίο ηθοποιό».

Δείτε ακόμη: Το σπίτι της Jane Fonda είναι για να το κοιτάς και να το θαυμάζεις 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS