CELEBRITIES

H Halle Berry μάς δείχνει βήμα βήμα τις ασκήσεις που κάνει για να γυμνάζει τα χέρια της


The Jennettes

12 Οκτωβρίου 2020

H Halle Berry μάς δείχνει βήμα βήμα τις ασκήσεις που κάνει για να γυμνάζει τα χέρια της

H Halle Berry συχνά προσπαθεί να εμπνεύσει τους followers της ώστε να διατηρούν καλή φυσική κατάσταση. Η γυμναστική είναι ένα από τα αγαπημένα χόμπι της ηθοποιού και συχνά μοιράζεται fitness tips με τους fans της.

Στο πιο πρόσφατο post της, η Berry ανέβασε μια φωτογραφία, που δείχνει τα γυμνασμένα της χέρια σε ένα σκοτεινό φόντο. Μαζί της βρισκόταν ο προπονητής της, Peter Lee Thomas, που συχνά πρωταγωνιστεί στις φωτογραφίες και τα videos της. Οι δυο τους εστίασαν σε ασκήσεις, που κάνουν focus στα χέρια και πιο συγκεκριμένα, στόχευαν στο να ενδυναμώσουν δικέφαλους, τρικέφαλους, αλλά και ώμους.

https://instagram.com/p/CGIcJ5gFRrO

Η γοητευτική ηθοποιός έχει καταφέρει στα 54 της να έχει ένα άκρως εντυπωσιακό κορμί κι εμείς κρατάμε σημειώσεις. Η ίδια μέσα από τα Instagram stories της, μας έδειξε τρεις χρήσιμες ασκήσεις, που ακολουθεί και έχει ένα τόσο άρτιο αποτέλεσμα!

1.

jenny.gr

2.

jenny.gr

3.

jenny.gr

Δείτε ακόμη: Halle Berry: Ξετρελαίνει το Instagram με το πιο hot bikini

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.