CELEBRITIES

Ο Ryan Reynolds "τρολάρει" τον Hugh Jackman για τα γενέθλιά του και το Ιnternet τους αποθεώνει


The Jennettes

13 Οκτωβρίου 2020

Ο Ryan Reynolds "τρολάρει" τον Hugh Jackman για τα γενέθλιά του και το Ιnternet τους αποθεώνει

Οι Ryan Reynolds και Hugh Jackman είναι γνωστό ότι είναι πολύ καλοί φίλοι και τα αστεία μεταξύ τους δίνουν και παίρνουν.

Ο ηθοποιός του Deadpool 2 ευχήθηκε στον Hugh Jackman "χαρούμενα γενέθλια" σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στις ιστορίες του Instagram τη Δευτέρα, καθώς ο πρωταγωνιστής των X-Men έγινε 52 ετών. "Γεια, Hugh! Απλώς ήθελα να σου ευχηθώ χρόνια πολλά και να σου πω ότι σ 'αγαπώ", είπε ο Reynolds. "Είμαι εδώ στην Ατλάντα, οπότε εύχομαι να  μπορούσα να γιορτάζω μαζί σου."

Όπως συνέχισε, "Μπορεί να παρατηρήσεις ότι είναι λίγο ήσυχα γύρω από το σπίτι σήμερα το πρωί, αυτό γιατί έστειλα την Ντεμπ και τα παιδιά και τα σκυλιά, και τους φίλους και τα έπιπλα σου εδώ για να γιορτάσω τα γενέθλιά σου. Διασκεδάζουμε πολύ. Και, μας λείπεις. "

https://instagram.com/p/CGPf28fDYIn/?

Ο Reynolds έκλεισε το βίντεο, χαμογελώντας πονηρά στην κάμερα. Ο Jackman μοιράστηκε το βίντεο στα δικά του Ιnstagram Stories, και ενώ δεν απάντησε άμεσα στον Reynolds, απήλαυσε ένα κομμάτι τούρτας γενεθλίων. Kαι οι δύο stars είναι από τους πιο γοητευτικούς του Hollywood, τους οποίους αγαπούν ιδιαιτέρως οι γυναίκες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.