ΣΤΙΛ

H Kate Middleton φόρεσε το σύνολο που κάθε γυναίκα άνω των 30 πρέπει να έχει στη ντουλάπα της


Μάρθα Κουμπάνη

13 Οκτωβρίου 2020

H Kate Middleton φόρεσε το σύνολο που κάθε γυναίκα άνω των 30 πρέπει να έχει στη ντουλάπα της

Η Kate Middleton επισκέφθηκε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και αποκάλυψε ότι θα ανακοινώσει τον νικητή του Wildlife Photographer of the Year σε virtual τελετή. Η Δούκισσα του Cambridge μοιράστηκε ένα βίντεο από το μουσείο, εκφράζοντας τη χαρά της, που ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό.

Η 38χρονη εμφανίστηκε κομψή και πιο επίσημη, με total black look με κοστούμι! Το μαύρο -δανεισμένο από την ανδρική γκαρνταρόμπα, ένδυμα είναι must σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα chic crepe blazer με τονισμένους ώμους και μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή. Το tailored tuxedo είχε την υπογραφή του οίκου Alexander McQueen και έγινε αμέσως sold out.

Από μέσα επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο τοπ ενώ τόνισε τη μέση της με μια διακριτική μαύρη ζώνη. Για να δώσει λάμψη στο look της είπε ναι στον χρυσό, με ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με πέρλες. Το επίσημο ύφος ενίσχυσε με το χτένισμά της, αφού τα μαλλιά της σχημάτιζαν ανάλαφρες μπούκλες ενώ το μακιγιάζ της ήταν minimal και φρέσκο.

Η συγκεκριμένη επιλογή είναι μια elegant και εντυπωσιακή εμφάνιση, κατάλληλη για επίσημες περιστάσεις αλλά και βραδινές εξόδους.

Δείτε ακόμη:

Όταν η Kate MIddleton επιλέγει casual chic σύνολα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.