CELEBRITIES

O χορός της Salma Hayek με τον πιο παράξενο παρτενέρ σε ένα video που έγινε viral


The Jennettes

13 Οκτωβρίου 2020

O χορός της Salma Hayek με τον πιο παράξενο παρτενέρ σε ένα video που έγινε viral

H γοητευτική ηθοποιός, Salma Hayek, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάς έχει δείξει ένα πιο χαλαρό πρόσωπο, και η αλήθεια αυτό ειναι ότι αυτό μας αρέσει πολύ. Νιώθουμε ότι είναι ο εαυτός της και πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ. Η ίδια λοιπόν, πρόσφατα ανέβασε ένα video που χορεύει, αγκαλιάζοντας μια εντυπωσιακή γκρι κουκουβάγια, η οποία κάθεται στο χέρι της. Χαρακτηριστικά στη λεζάντα γράφει - «Ξεκινήστε την εβδομάδα σας, φιλώντας κάποιον πριν πετάξει μακριά" κάνοντας χιούμορ.

Η γοητευτική ηθοποιός αγαπά τα ζωάκια, και όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, απολαμβάνει πολύ την παρέα της κουκουβάγιας, η οποία δεν είναι γνωστό αν είναι ένα κατοικίδιο, που ανήκει στην ηθοποιό. Οι θαυμαστές της δεν σταμάτησαν να γράφουν πόσο τους αρέσει να βλέπουν την ηθοποιό τόσο χαρούμενη αλλά και πόσο λατρεύουν αυτή την κουκουβάγια.

Αξίζει να θυμηθούμε πως η Salma ήρθε αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα και γιόρτασε τα 54α γενέθλιά της στην όμορφη Πάρο.

https://instagram.com/p/CGP9-F7AAke

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.