CELEBRITIES

Η Salma Hayek και η throwback topless φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της


The Jennettes

21 Σεπτεμβρίου 2020

Η Salma Hayek και η throwback topless φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της

H Salma Hayek με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, δημοσίευσε την Κυριακή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, με την οποία μας ταξίδεψε στον χρόνο και στην εποχή που ήταν έγκυος. 

Η διάσημη ηθοποιός στις 21 Σεπτεμβρίου του 2007, έγινε για πρώτη φορά μητέρα κι έτσι σκέφτηκε να μοιραστεί με το κοινό πριν λίγες ώρες, μια topless φωτογραφία από τότε που ανυπομονούσε να γίνει μαμά. Όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, "Αύριο το μικροσκοπικό μωρό, που σχηματίστηκε μέσα στη μήτρα μου, γίνεται επίσημα έφηβη. Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα". 

https://instagram.com/p/CFW7UPeHesa/

Η νεαρή Valentina σήμερα, γίνεται 13 χρονών και η μαμά της σκέφτηκε να της ευχηθεί με τον πιο νοσταλγικό τρόπο. Το τρυφερό στιγμιότυπο κέρδισε αμέσως τους fans της star, οι οποίοι κατέκλυσαν το Instagram με σχόλια, ευχές και likes. Η Hayek έχει αποκτήσει τη Valentina με τον Γάλλο δισεκατομμυριούχο, François-Henri Pinault ενώ έκαναν μαζί τις φετινές τους καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα.

H ηθοποιός πέρασε το καλοκαίρι της στην Πάρο, συλλέγοντας όμορφες στιγμές ενώ μάλιστα, είχαμε δει την ίδια σε video να χορεύει υπό τους ρυθμούς του "Ζορμπά" και να σπάει πιάτα υπό το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας». 

https://instagram.com/p/CEjptJvgquz/

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: salmahayek/instagram

Δείτε ακόμη: 10 πράγματα που δε γνωρίζετε για τη Salma Hayek 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.