CELEBRITIES

Η Chrissy Teigen "πρόδωσε" κατά λάθος το φύλο του τρίτου της παιδιού


The Jennettes

21 Σεπτεμβρίου 2020

Η Chrissy Teigen "πρόδωσε" κατά λάθος το φύλο του τρίτου της παιδιού

Η Chrissy Teigen διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της αφού είναι έγκυος και περιμένει το τρίτο της παιδί με τον σύζυγό της, John Legend. Η ίδια έχει αποκαλύψει ότι είναι μια δύσκολη εγκυμοσύνη αλλά προσπαθεί να διαχειριστεί τους πόνους και την αδιαθεσία.

Μάλιστα, πρόσφατα μέσα από τα Instagram stories, αποκάλυψε κατά λάθος το φύλο του μωρού, που περιμένει αφού αναφέρθηκε σε αυτό με τον προσδιορισμό "αυτός", γεγονός που δείχνει ότι είναι αγοράκι! Η Teigen, που είναι μαμά της τετράχρονης Luna Simone και του δίχρονου Miles Theodore, δείχνει ότι προσπαθεί αυτή την περίοδο να χαλαρώνει με όλη την οικογένεια και να ξεκουράζεται στο κρεβάτι της με εντολή του γιατρού της.

«Αυτό το μωρό έχει περάσει πολλά, πρέπει να αποκτήσω έναν υγιή πλακούντα και θα είμαι σε πλήρη ακινησία εκτός από το να ουρώ», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.