CELEBRITIES

Η Meghan Markle μιλά για τη μητρότητα: «Το να είμαι μητέρα, μου έδωσε περισσότερο θάρρος»


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2020

Η Meghan Markle μιλά για τη μητρότητα: «Το να είμαι μητέρα, μου έδωσε περισσότερο θάρρος»

Η Meghan Markle συμμετείχε σε διαδικτυακό συνέδριο του Fortune και κλήθηκε να απαντήσει πώς την έχει αλλάξει η μητρότητα.

«Είναι ενδιαφέρον, γιατί το ένστικτό μου λέει ότι σε κάνει πιο θαρραλέα. Σε κάνει να ανησυχείς τόσο για τον κόσμο που θα κληρονομήσουν, οπότε δεν είναι ίδια τα πράγματα που μπορούσες να ανεχθείς όταν ήσουν μόνη. Κάθε ημέρα αναρωτιέμαι πώς μπορώ να κάνω αυτό τον κόσμο καλύτερο για τον Άρτσι. Και αυτή είναι μια πεποίθηση που μοιράζομαι με τον σύζυγό μου», είπε χαρακτηριστικά η Δούκισσα του Sussex.

https://youtu.be/K5So5GanvAE

«Προσέχω να μην φέρνω την οικογένειά μου σε θέση κινδύνου με συγκεκριμένα πράγματα. Οπότε προσπαθώ να είμαι πολύ σαφής με το τι λέω και να μην είναι αμφιλεγόμενα, αλλά να μιλώ για πράγματα που φαίνονται αρκετά ξεκάθαρα, όπως η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος», συμπλήρωσε.

Ως γονιός, εξήγησε η Markle, ότι απολαμβάνει «όλη τη διασκέδαση, τα αστεία και τα παιχνίδια με τον γιο μου, αλλά δεν θα μπορούσα να αισθάνομαι υπερήφανη ως μητέρα αν δεν έκανα αυτό που μου αναλογεί για να κάνω αυτό τον κόσμο καλύτερο για εκείνον».

https://instagram.com/p/CGTPzrfHDOI/

Η Markle μίλησε ακόμη για τα social media παρομοιάζοντας τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με ανθρώπους που είναι εθισμένοι στις ουσίες και τα ναρκωτικά. «Τα άτομα που είναι εθισμένα στα ναρκωτικά ονομάζονται χρήστες και τα άτομα που βρίσκονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ονομάζονται χρήστες». Μάλιστα η Meghan απέδωσε τον εθισμό σε κάποιους αλγόριθμους λέγοντας: «Υπάρχουν κάτι αλγόριθμοι που δημιουργούν αυτή την εμμονή και πιστεύω ότι όλο αυτό είναι κάτι πολύ ανθυγιεινό για πολλούς ανθρώπους. Ανησυχώ για τους ανθρώπους της νεότερης γενιάς που έχουν εμμονή με τα social τα οποία αποτελούν μέρος της καθημερινής τους κουλτούρας. Για παρά πολλούς είναι εθισμός. Έχουν την ίδια ικανότητα να προκαλούν εθισμό όπως και τα ναρκωτικά».

Όσον αφορά το λογαριασμό που είχε όσο ήταν με τον σύζυγό της μέλη της βασιλικής βρετανικής οικογένειας τόνισε πως τον διαχειρίζονταν ομάδα και όχι εκείνη. Αναφερόμενη στο σήμερα είπε πως συνειδητά έχει επιλέξει να μην διατηρεί κάποιο λογαριασμό.

Δείτε ακόμη: "Τι φόρεσε η Meghan Markle στη πρώτη εμφάνισή της με τον Harry, ως πριγκιπικό ζευγάρι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.