CELEBRITIES

Η Demi Moore και οι πανέμορφες κόρες της σε μία εκπληκτική, ασπρόμαυρη φωτογράφιση


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2020

Η Demi Moore και οι πανέμορφες κόρες της σε μία εκπληκτική, ασπρόμαυρη φωτογράφιση

Η Demi Moore βρήκε έναν πραγματικά δημιουργικό τρόπο να περάσει χρόνο με τις κόρες της: μια λαμπερή ασπρόμαυρη φωτογράφiση!

Προσθέστε μερικές τιάρες, ρομαντικά φορέματα και εντυπωσιακά αυτοκίνητα στο σκηνικό. Αυτό φαίνεται να έκανε πρόσφατα η 57χρονη star Demi Moore, με τις δύο από τις τρεις κόρες της με τον Bruce Willis, την 32χρονη Rumer και της 29 ετών Scout.

https://instagram.com/p/CGSpqZtHMot/

Οι τρεις γυναίκες μοιράστηκαν μερικές λήψεις από το γύρισμα στο Instagram και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Oι φωτογραφίες σε ατμοσφαιρικό ασπρόμαυρο φίλτρο ήταν άκρως καλλιτεχνικές και το αποτέλεσμα αισθητικά υπέροχο. Η Rumer, μοιράστηκε στο Instagram την φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται να στέκεται στο αυτοκίνητο, καθώς η μαμά της βρίσκεται στο δρόμο πίσω της, με τη λεζάντα: "Συγγνώμη, μαμά, είμαι στον δρόμο για την ψήφο μου." 

https://instagram.com/p/CGTGmh5Frtp/

Παρότρυνε έτσι με αυτή την όμορφη εικόνα τους πολίτες να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές. H άλλη κόρη της Moore και του Willies, Tallulah, 26 ετών, δεν εμφανίζεται στις εικόνες. Το post συγκέντρωσε αμέτρητα σχόλια και likes, μεταφέροντας ένα από τα πιο σημαντικά μηνύματα της εποχής.

Δείτε ακόμη: Η εντυπωσιακή και λαμπερή Demi Moore 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS