UPDATE #NOW

Η Melania Trump ανακοίνωσε ότι ο γιος της, Baron, νόσησε από κορωνοϊό


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2020

Η Melania Trump ανακοίνωσε ότι ο γιος της, Baron, νόσησε από κορωνοϊό

O νεότερος γιος του προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, Baron, διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό, αλλά τώρα είναι αρνητικός, όπως αποκάλυψε η Melania Trump σε ένα κείμενό της στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου.

Γράφοντας για την αντίδρασή της όταν έμαθε πως εκείνη και ο πρόεδρος ήταν θετικοί, ανέφερε: «Η σκέψη μου πήγε κατευθείαν στον γιο μας. Προς ανακούφισή μας, διαγνώσθηκε αρνητικός. Αλλά όπως τόσοι πολλοί γονείς σκέφτηκαν τους τελευταίους μήνες, δεν μπορούσα παρά να σκεφτώ ''και τι γίνεται αύριο ή την επόμενη μέρα;''. Ο φόβος μου βγήκε αληθινός όμως, όταν σε άλλη εξέταση το τεστ του Baron βγήκε θετικό. Ευτυχώς, είναι δυνατός έφηβος και δεν είχε συμπτώματα. Από τη μία ήμουν χαρούμενη που και οι τρεις το περάσαμε αυτό την ίδια περίοδο και φροντίζαμε ο ένας τον άλλον, περνώντας χρόνο μαζί. Από τότε, τα αποτελέσματα του Baron βγαίνουν αρνητικά», κατέληξε η Melania.

Στη συνέχεια, η Melania Trump μίλησε για το πώς βίωσε την ασθένεια το διάστημα που ήταν θετική: «Ήμουν πολύ τυχερή καθώς είχα αρχικά ήπια συμπτώματα, παρόλο που με “χτύπησαν” όλα μαζί και οι επόμενες ημέρες έμοιαζαν με “τρενάκι” συμπτωμάτων».