CELEBRITIES

Kate Hudson, Katy Perry και άλλες stars ποζάρουν με τα εσώρουχά τους για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2020

Kate Hudson, Katy Perry και άλλες stars ποζάρουν με τα εσώρουχά τους για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού

O μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση του καρκίνου του μαστού με στόχο να ευαισθητοποιηθούν οι γυναίκες ακόμη περισσότερο. Με αφορμή λοιπόν, αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός, stars του Hollywood όπως η Kate Hudson, η Katy Perry και η Zoe Saldana φωτογραφήθηκαν με τα εσώρουχά τους ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τις έρευνες για την αντιμετώπισή του καρκίνου.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες συνέθεσαν την καμπάνια της Kit Undergarments και η εταιρεία θα δωρίσει το 5% των εσόδων από τις πωλήσεις της κατά τη διάρκεια του Οκτώβρη στο Women’s Cancer Research Fund. Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, όλες οι stars πόζαραν με τον πιο φυσικό τρόπο και το τελικό αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιες ενέργειες, στις οποίες συμμετέχουν γυναίκες με μεγάλη επιρροή σε όλο τον κόσμο, και μπορούν να επηρεάσουν όλο και περισσότερο, μεγάλη μερίδα του γυναικείου φύλου. Δείτε παρακάτω, τις φωτογραφίσεις των διασημοτήτων, που έχουν ως στόχο να ενδυναμώσουν κάθε γυναίκα, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με τη συγκεκριμένη μορφή του γυναικολογικού καρκίνου. 

https://instagram.com/p/CF21hiOJrOshttps://instagram.com/p/CGQSuXthfmQhttps://instagram.com/p/CGFwdPCBlrUhttps://instagram.com/p/CGAu7q7nGhBhttps://instagram.com/p/CGIiHhvDthX

Δείτε ακόμη: Το καθημερινό στιλ της Kate Hudson 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.