ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Jennifer Lopez υιοθέτησε το hair look που της αφαιρεί 10 χρόνια και τη δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ


Ελένη Τσούτση

15 Οκτωβρίου 2020

H  Jennifer Lopez υιοθέτησε το hair look που της αφαιρεί 10 χρόνια και τη δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ

Αναμφίβολα, το απόλυτο hair icon, είναι η Jennifer Lopez αφού δεν σταματά ποτέ να αλλάζει τα μαλλιά της και να μας εντυπωσιάζει τόσο με τα χτενίσματα όσο και με το στιλ κουρέματος που επιλέγει κάθε φορά. Προσαρμόζεται με την εποχή και ακολουθεί όλα τα beauty trends, τα οποία με έναν μαγικό τρόπο της ταιριάζουν όλα πολύ, και πλέον αποτελεί έμπνευση για όλες τις γυναίκες.

Η τελευταία αλλαγή, που έκανε στα μαλλιά της, μας αποδεικνύει ότι γνωρίζει καλά πώς να δείχνει τόσο λαμπερή και νέα ακόμη και όταν τα χρόνια περνούν. Η ίδια ποζάρει στον φακό με μακριά μαλλιά, πολλά layers, αλλά και με αφέλειες που την κάνουν super stylish. 

To νέο της hair look ανέβασε στο Instagram o man-icurist, Tom Bachik, o οποίος επιμελήθηκε και το κομψό manicure της. Ο ίδιος έγραψε: "Πίσω στη δουλειά με την JLO!" Αν ακόμη αναρωτιέστε αν οι αφέλειες είναι ιδανικές για εσάς, τότε ίσως η παρακάτω φωτογραφία σάς αλλάξει γνώμη αμέσως!

https://instagram.com/p/CGTONFHH1yXhttps://instagram.com/p/CGTTJv9Hwif

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.