ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Chiara Ferragni ποζάρει με μαύρα μαλλιά και είναι μια άλλη


Ελένη Τσούτση

7 Οκτωβρίου 2020

Η Chiara Ferragni ποζάρει με μαύρα μαλλιά και είναι μια άλλη

Η Chiara Ferragni είναι η fashion blogger, που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη σε όλο τον κόσμο με το blog της "Blonde Salad", και όπως λέει και το όνομα του blog της, το ξανθό είναι το αγαπημένο της χρώμα. Από το ξεκίνημά της μέχρι και σήμερα, δεν την έχουμε δει με διαφορετική απόχρωση στα μαλλιά της εκτός από την ξανθιά - κατά καιρούς την τονίζει με πιο έντονα highlights.

Το feed της στο Instagram είναι πραγματική έμπνευση για όσες θέλουν να πειραματίζονται τόσο με το στιλ τους όσο και με τα μαλλιά τους. Πρόσφατα λοιπόν, η αγαπημένη blogger ενώ διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, μας έκανε μια έκπληξη καθώς ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που ποζάρει με μαύρα μαλλιά και είναι μια άλλη.

Όπως θα καταλάβετε και από τις φωτογραφίες, πρόκειται για περούκα αλλά το συμπέρασμα είναι ένα - το ξανθό είναι το χρώμα της και δεν θα μπορούσαμε να την φανταστούμε με διαφορετικό hair look.

https://instagram.com/p/CGAKSvThkM_https://instagram.com/p/CGAYySqBt7t

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.