CELEBRITIES

Η Chiara Ferragni είναι έγκυος και η χαρμόσυνη ανακοίνωση έγινε στο Instagram με τον πιο απρόσμενο τρόπο


The Jennettes

1 Οκτωβρίου 2020

Η Chiara Ferragni είναι έγκυος και η χαρμόσυνη ανακοίνωση έγινε στο Instagram με τον πιο απρόσμενο τρόπο

H Chiara Ferragni είναι η αγαπημένη fashion blogger των γυναικών και δεν σταματά εδώ και αρκετά χρόνια να μας χαρίζει έμπνευση τόσο με τα ιδιαίτερα outfits όσο και με τα beauty looks που κάνει. 

H διάσημη blogger πριν λίγες ώρες, ανακοίνωσε με τον καλύτερο τρόπο πως περιμένει το δεύτερο παιδί της, σκορπώντας μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό στους θαυμαστές της στο Instagram. Η ανακοίνωση έγινε από τον χαριτωμένο γιο της Ferragni, Leo, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον τραγουδιστή Fedez. Ο μικρός βλέπουμε να κρατάει στα χέρια του το υπερηχογράφημα του μωρού, που θα δώσει χρώμα στη ζωή του και θα του χαρίσει τον ρόλο του αδερφού!

https://instagram.com/p/CFy6Ry9Bmcp/

Φορώντας τα καλά του, ο πανέμορφος Leo γνωστοποίησε με τον πιο γλυκό και χαριτωμένο τρόπο ότι η οικογένειά τους αναμένεται να μεγαλώσει σύντομα. Η φωτογραφία ξετρέλανε τους θαυμαστές, όπως και τα νέα της δεύτερης εγκυμοσύνης της Chiara.

Ο μικρός, που έγινε ο αγγελιαφόρος του χαρμόσυνου νέου, ήρθε στη ζωή στις 15 Μαρτίου του 2018 και ο ερχομός του νέου μέλους θα δώσει αναμφίβολα, την ίδια χαρά με τότε στο ζευγάρι και σε εκείνον, τον ρόλο του μεγάλου αδερφού. Η Chiara γνωρίστηκε με τον σύζυγό της στα τέλη του 2016, ενώ το 2017 προχώρησαν σε αρραβώνα. Τον Σεπτέμβρη του 2018, το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε και σήμερα δηλώνει πιο ευτυχισμένο από ποτέ μετά τα χαρμόσυνα νέα, που μοιράστηκε στο Instagram. 

Δείτε ακόμη: 9 φορές που η Chiara Ferragni είχε τέλειο ντύσιμο στην εγκυμοσύνη 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.