CELEBRITIES

H Christina Aguilera προωθεί το Body Positivity και αρνείται να κάνει δίαιτα, εξηγώντας τι σημαίνει αληθινή ομορφιά


The Jennettes

1 Οκτωβρίου 2020

H Christina Aguilera προωθεί το Body Positivity και αρνείται να κάνει δίαιτα, εξηγώντας τι σημαίνει αληθινή ομορφιά

Η Christina Aguilera είναι υπερήφανη για το σώμα της και θέλει ο κόσμος να το ξέρει. Στα πλαίσια πρόσφατης φωτογράφισης της για το L'Officiel Italia μάλιστα, η Christina Aguilera προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τον εαυτό της και όσους κρίνουν την εξωτερική της εικόνα. 

Η 39χρονη star έκανε ξεκάθαρο στο κοινό πως δεν σκοπεύει να κάνει ξανά δίαιτα ενώ έστειλε το πιο ισχυρό μήνυμα σε κάθε γυναίκα πάνω στο body positivity. Η διάσημη τραγουδίστρια καλεί κάθε γυναίκα να αγκαλιάσει τον εαυτό της και το σώμα της, όπως ακριβώς είναι, ποζάροντας στον φακό με ψηλές μπότες, εσώρουχα και ένα oversized σακάκι.

https://instagram.com/p/CFsyArFJVjj/

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά στο περιοδικό, «Δεν πρόκειται να κάνω δίαιτα, χωνέψτε το». Όπως πρόσθεσε χαρακτηριστικά, «Καθένας μας είναι ξεχωριστός και ο κόσμος σε κρίνει με βάση τις διαφορές σου, για αυτό που σε κάνει μοναδικό. Πρέπει να αποδεχθείς αυτή την ομορφιά και να πάνε στο καλό, τα υπόλοιπα. Αληθινή ομορφιά για μένα είναι η ικανότητα να γνωρίζεις και να προβάλεις αυτό που είσαι. Όχι, να είσαι πάντα όμορφη, σε καμία περίπτωση τέλεια, αλλά αγνή».

Στη συνέχεια, προχώρησε στη συμβουλή, που θέλει να δώσει σε όσους δυσκολεύονται να αποδεχτούν την εικόνα του σώματός τους:

«Να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου. Όλοι βαδίζουμε στο μονοπάτι της εσωτερικής αναζήτησης, είναι δουλειά μας ως ανθρώπινα όντα και καθένας ακολουθεί διαφορετικό μονοπάτι, οπότε δεν έχει νόημα να κάνεις συγκρίσεις.

https://instagram.com/p/CFfQs0hJBFj/

Αν χάσεις χρόνο, κοιτάζοντας τι κάνουν οι άλλοι, τον έχασες τον δρόμο σου. Αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει. Χρειάζεται χρόνος να ξεπεράσεις τον θόρυβο και να νιώσεις πραγματικά ο εαυτός σου. Έχω έρθει πολλές φορές αντιμέτωπη με τα άγχη μου, και με το να υποκρίνομαι απέναντι στον ίδιο μου τον εαυτό, αλλά ποτέ δεν σταμάτησα να ανακαλύπτω τρόπους ώστε να μην παραμελώ την προστασία του εαυτού μου». 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ xtina

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.