CELEBRITIES

H μέρα που η Mariah Carey γνώρισε την πριγκίπισσα Diana: Tι αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία της


The Jennettes

1 Οκτωβρίου 2020

H μέρα που η Mariah Carey γνώρισε την πριγκίπισσα Diana: Tι αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία της

Η νέα αυτοβιογραφία της Mariah Carey, με τίτλο The Meaning of Mariah Carey, αποκαλύπτει σημαντικές στιγμές και αναμνήσεις για την ζωή και την τεράστια καριέρα της θρυλικής star. 

Πρόκειται για ένα αποκαλυπτικό βιβλίο στις σελίδες του οποίου, καταγράφονται και στιγμές με άλλες λαμπερές και επιδραστικές προσωπικότητες, όπως η Πριγκίπισσα Diana. Η ίδια μιλά για το πόσο την επηρέασε η γνωριμία τους, αφού ακόμα και το νυφικό Vera Wang, που φόρεσε η τραγουδίστρια στο γάμο της με τον Tommy Motorola το 1993, ήταν εμπνευσμένο από την Lady D.

H μέρα που γνωρίστηκαν οι δύο γυναίκες έχει χαραχτεί στη μνήμη της Carey. Ήταν σε ένα πάρτι μόδας το 1995 στη Νέα Υόρκη. "Είχε αυτό το βλέμμα- αυτό τον βαρετό τρόμο πως δεν είσαι ποτέ μόνη, να καίει πίσω από τα μάτια της. Ήμασταν και οι δυο σαν εγκλωβισμένα ζώα φορώντας couture”, γράφει.

Η τραγουδίστρια περιγράφει πως η δημοσιότητα έχει αλλάξει από τη δεκαετία του '90 με το κυνήγι των paparazzi να δίνει σήμερα τη θέση του στα social media. Η Carey πιστεύει στη θετική πλευρά των social media , καθώς εκεί οι φανατικοί θαυμαστές αισθάνονται πιο κοντά στα είδωλά τους, κάτι το οποίο πιστεύει ότι θα έκανε τη Diana να νιώθει λιγότερο μόνη.

"Στα social media οι θαυμαστές μας μπορούν να μας υπερασπιστούν, να στηρίξουν τα επιχειρήματά μας και να δημιουργήσουν ένα τόσο δυνατό μέτωπο που κανένας σχολιαστής και paparazzi δεν θα μπορούσε να συναγωνιστεί”, γράφει. "Εμείς είμαστε τα media. Μακάρι η πριγκίπισσα Di να είχε ζήσει για να έχει Instagram ή Twitter. Μακάρι να είχε ζήσει ώστε να δει τον κόσμο και τι γίνεται στα μέσα ενημέρωσης”.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.