CELEBRITIES

Το μυστικό project της Angelina Jolie δείχνει ακόμη περισσότερο την ευαισθητοποίησή της στα κοινωνικά θέματα


The Jennettes

16 Οκτωβρίου 2020

Το μυστικό project της Angelina Jolie δείχνει ακόμη περισσότερο την ευαισθητοποίησή της στα κοινωνικά θέματα

Η Angelina Jolie θέλει να βοηθήσει στην ενδυνάμωση της νεότερης γενιάς, εκπαιδεύοντάς τη σχετικά με τα νομικά της δικαιώματα, γι’ αυτό και εργάζεται σ´ ένα μυστικό project.

Η διάσημη ηθοποιός και εθελόντρια ανακοίνωσε ότι θα γράψει το πρώτο της βιβλίο. Ο εκδοτικός οίκος, ο ο οποίος συνεργάζεται με τη Διεθνή Αμνηστία, εστιάζει στην εκπαίδευση της νεότερης γενιάς προκειμένου να γνωρίζει τα δικαιώματά της και να προστατεύεται από τις παραβιάσεις αυτών. Στόχος της Jolie είναι η ενδυνάμωση των νέων, που θα προέρχεται μέσα από τη γνώση. Όσο περισσότερο οι νέοι γνωρίζουν τους τρόπους διαμαρτυρίας τόσο καλύτερα θα προστατεύσουν τον εαυτό τους.

https://instagram.com/p/CGUuvKeBkeC/

Από τον ελεύθερο λόγο και τη φυλετική διάκριση μέχρι τα περιβαλλοντικά αδικήματα και τα δικαιώματα γενικότερα, ανεξαρτήτως αδικίας, το Know Your Rights (And Claim Them) στοχεύει να καλύψει τα παραπάνω θέματα και να εκπαιδεύσει τα παιδιά σχετικά με τους καλύτερους τρόπους να προστατευτούν νομικά. Την ηθοποιό θα βοηθήσει η Geraldine Van Bueren, η οποία εργάστηκε στη σύμβαση του 1989 "Τα δικαιώματα του παιδιού" για τον ΟΗΕ.

Η Jolie τόνισε: "Σήμερα έχουμε νέους εμπλεκόμενους και έτοιμους να πολεμήσουν. Αλλά πολλοί αγωνίζονται με παραπληροφόρηση από ενήλικες, έλλειψη συνειδητοποίησης των δικαιωμάτων τους και έλλειψη γνώσης σχετικά με τον τρόπο χρήσης των ιδιαιτεροτήτων των δικαιωμάτων τους, την εφαρμογή τους στη χώρα και τις συνθήκες στις οποίες ζουν".

Δείτε ακόμη: H Angelina Jolie έκανε μία εμφάνιση σαν πραγματική δούκισσα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.