CELEBRITIES

Το πρώτο post της Chrissy Teigen στα social media μετά την απώλεια του παιδιού της


The Jennettes

19 Οκτωβρίου 2020

Το πρώτο post της Chrissy Teigen στα social media μετά την απώλεια του παιδιού της

H Chrissy Teigen επέστρεψε στο Instagram μετά την απώλεια του παιδιού της με ένα συγκινητικό post.

Μετά από ένα κενό δύο εβδομάδων από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Teigen επέστρεψε στο Instagram με μια ενημέρωση σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει εκείνη και η οικογένειά της αυτή τη δύσκολη περίοδο. “Διατηρούμε χαμηλούς τόνους, αλλά είμαστε εντάξει. Σας αγαπάμε πολύ”, έγραψε παράλληλα με μια σειρά από tweets από τον σύζυγό της, John Legend, ο οποίος μίλησε για την απογοητευτική απώλεια του ζευγαριού και αφιέρωσε το τραγούδι του “Never Break” στην Chrissy λίγες ημέρες νωρίτερα.

https://instagram.com/p/CGayTUUpdzG/

Συνέχισε να επισημαίνει τη δύναμη της γυναίκας του και εξήγησε το νόημα πίσω από τους στίχους της νέας μπαλάντας του. “Έγραψα αυτό το τραγούδι επειδή πιστεύω ότι όσο πατάμε σε αυτή τη γη, θα κρατάμε ο ένας το χέρι του άλλου σε κάθε δάκρυ, σε κάθε χαρά σε κάθε δοκιμασία”, συνέχισε ο Legend, προσθέτοντας: “Το υποσχεθήκαμε ο ένας στον άλλο την ημέρα του γάμου μας πριν από επτά χρόνια, και κάθε πρόκληση που έχουμε αντιμετωπίσει, έκανε αυτή την υπόσχεση πιο ισχυρή, πιο ανθεκτική. Η αγάπη μας θα παραμείνει. Δεν θα “σπάσουμε” ποτέ“.

Δείτε ακόμη: Η Chrissy Teigen ακολουθεί 5 αγαπημένα beauty trends

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.