CELEBRITIES

H σπάνια throwback φωτογραφία της Demi Moore στα 24 της στον πρώτο της θεατρικό ρόλο


The Jennettes

19 Οκτωβρίου 2020

H σπάνια throwback φωτογραφία της Demi Moore στα 24 της στον πρώτο της θεατρικό ρόλο

H Demi Moore φαίνεται πως διακατέχεται τον τελευταίο καιρό από μια νοσταλγική διάθεση εάν κρίνουμε από τη δημοσίευση που έκανε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Για την ακρίβεια, η star μοιράστηκε με το κοινό μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, που μας ταξιδεύει στον χρόνο αφού μας δείχνει τον εαυτό της στα 24 της, όταν είχε παίξει στην παράσταση "The Early Girl" το 1986 στη Νέα Υόρκη. Δίπλα στην 57χρονη ηθοποιό βλέπουμε την Robin Bartlett.

https://instagram.com/p/CGX_kM_H2po/

Η Moore μιλάει στο ακουστικό ενώ είναι ντυμένη στα λευκά και η Bartlett φοράει ένα ολόσωμο μαγιό της εποχής. Φυσικά, η νοσταλγική φωτογραφία προκάλεσε καταιγισμό από σχόλια και likes των θαυμαστών της Moore καθώς επρόκειτο για τον πρώτο θεατρικό ρόλο της ηθοποιού. 

Τον Σεπτέμβρη, η Demi Moore είχε κάνει ένα επίσης εντυπωσιακό throwback post, στο οποίο την είχαμε δει στο πλευρό του Bruce Willis και ήταν αφιερωμένο στη διαφορετική βραδιά των φετινών Emmys.

https://instagram.com/p/CFXZOg3nm5Z/

Οι δυο τους περπατούσαν  στο κόκκινο χαλί των βραβείων και «φτάνοντας με στιλ», όπως επεσήμανε η ίδια. Το πρώτο κόκκινο χαλί του πρώην ζευγαριού ήταν το 1987 και οι δυο τους εμφανίστηκαν με total black outfits και την Demi να κλέβει τις εντυπώσεις με την off-the-shoulder μαύρη βελούδινη τουαλέτα της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS