CELEBRITIES

To νέο tattoo της Hailey Bieber είναι αφιερωμένο στον Justin και είναι υπέροχο


The Jennettes

19 Οκτωβρίου 2020

To νέο tattoo της Hailey Bieber είναι αφιερωμένο στον Justin και είναι υπέροχο

To super model Hailey Bieber έκανε δύο νέα τατουάζ από τα οποία το ένα είναι αφιερωμένο στον σύζυγο της και τραγουδιστή Justin Bieber.

H Hailey πρόσθεσε δύο ακόμα διακριτικά tattoo στην συλλογή της. Τα σχέδια που έκανε το 23χρονο μοντέλο, αποκάλυψε στο Instagram o tattoo artist των διασημοτήτων, Mr K.

https://instagram.com/p/CGf9q04HBKx/

Σύμφωνα με τον Μr. K, το πρώτο τατουάζ που ζήτησε η Baldwin, ήταν η λέξη "beleza", που σημαίνει "ομορφιά" στα πορτογαλικά στο λαιμό της. Το μοντέλο έκανε επίσης το γράμμα "J" με ένα αστέρι στον παράμεσό της προς τιμήν του συζύγου της Justin Bieber.

Η Baldwin βρισκόταν στη Νέα Υόρκη αυτό το Σαββατοκύριακο για τη συναυλία του συζύγου της στο Saturday Night Live. Το ρομαντικό νέο tattoo της Baldwin έρχεται μόλις δύο εβδομάδες αφότου το ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη επέτειο της τελετής γάμου τους στη Νότια Καρολίνα

Η Baldwin γιόρτασε την ξεχωριστή μέρα με μερικές γλυκές φωτογραφίες από το γάμο. «Πριν από έναν χρόνο είχαμε τον καλύτερο γάμο. Μακάρι να μπορούσα να ζήσω αυτήν την ημέρα ξανά και ξανά », έγραψε.

Ο τραγουδιστής του "Yummy" μοιράστηκε επίσης μια γλυκιά ανάρτηση με τη σύζυγό του, γράφοντας, "Hailey Bieber. Είμαι τόσο τυχερός που είμαι ο σύζυγός σου! Με διδάσκεις τόσο πολλά καθημερινά και με κάνεις καλύτερο άντρα! Δεσμεύομαι για το υπόλοιπο της ζωή μας να σε ενδυναμώνω για να είσαι η γυναίκα που θέλει ο Θεός!".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.