CELEBRITIES

Η Naomi Campbell μιλά για τον ρατσισμό στη Βρετανία και την αφοσίωσή της να υποστηρίζει τα μοντέλα του ίδιου χρώματος


The Jennettes

20 Οκτωβρίου 2020

Η Naomi Campbell μιλά για τον ρατσισμό στη Βρετανία και την αφοσίωσή της να υποστηρίζει τα μοντέλα του ίδιου χρώματος

Η Naomi Campbell παραμένει αφοσιωμένη στο να υποστηρίζει μοντέλα του ίδιου χρώματος, για περισσότερο από 30 χρόνια στην καριέρα της στη βιομηχανία της μόδας.

Το 50χρονο μοντέλο συζήτησε στο τεύχος Νοεμβρίου της Vogue πώς η δέσμευσή της να μιλήσει κατά του ρατσισμού και των άλλων αδικιών δεν έχει αλλάξει με την πάροδο των ετών. Ενώ η αφοσίωση της Campbell δεν έχει παραμεληθεί, είπε ότι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αρχίσει να μιλούν με περισσότερη ευαισθησία για τα θέματα της βιομηχανίας της μόδας.

https://instagram.com/p/CGhq5N8lKeW/

"Ποτέ δεν έλεγα τη λέξη ρατσισμός.", είπε η Campbell. "Δεν ήθελα ποτέ να λένε οι άνθρωποι ότι το χρησιμοποίησα ως δικαιολογία, ότι “έριξα” τη λέξη."

«Τώρα είμαι χαρούμενη που όλοι είναι στην ίδια σελίδα, όλοι αισθάνονται άνετα να μιλούν για τις εμπειρίες τους χωρίς να αισθανθούν κάποιο στίγμα», πρόσθεσε. "Αλλά για μένα, τίποτα δεν άλλαξε. Θα μιλήσω με τον ίδιο τρόπο.”

Δείτε ακόμη: Naomi Campbell - Off-White

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.