CELEBRITIES

H Anne Hathaway σε μια άκρως εντυπωσιακή μεταμόρφωση που δεν περιμέναμε


The Jennettes

21 Οκτωβρίου 2020

H Anne Hathaway σε μια άκρως εντυπωσιακή μεταμόρφωση που δεν περιμέναμε

H Anne Hathaway είναι μια αναμφίβολα ταλαντούχα ηθοποιός που της αρέσει να πειραματίζεται και να δοκιμάζει διαφορετικούς ρόλους. Οι ρόλοι που αναλαμβάνει πολλές φορές χρειάζεται να συνοδευτούν και από έντονες αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση και όπως μας δείχνει μέσα από τα social media, τότε το απολαμβάνει περισσότερο.

Στο παρελθόν, την έχουμε θαυμάσει με αφέλειες, ακόμη και με ξυρισμένο κεφάλι. Όλες αυτές οι αλλαγές πάντα για τις ανάγκες των ρόλων που έχει υποδυθεί. Πρόσφατα λοιπόν, έκανε ακόμη μια έντονη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση για να μας αποδείξει και επίσημα, ότι είναι δικαίως η βασίλισσα των μεταμορφώσεων! Η όμορφη ηθοποιός θα υποδυθεί την Grand High Witch στο remake του The Witches, και οι experts την έκαναν μια άλλη.

https://instagram.com/p/CGkZWpHFdzO

Μια άκρως θεατρική εμφάνιση με έντονο μακιγιάζ και ρούχα εποχής, αλλά πάντα η ίδια τόσο εντυπωσιακή. Η star ανέβασε στιγμιότυπα από την μεταμόρφωση στο Instagram της, και τα σχόλια των followers της δεν σταμάτησαν αφού ανυπομονούν να δουν το νέο επαγγελματικό της βήμα!

https://instagram.com/p/CGf-FC5lYHM

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.