CELEBRITIES

Η Melania Trump μάχεται τη Beyonce σε μια κρυφή ηχογράφηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας


The Jennettes

23 Οκτωβρίου 2020

Η Melania Trump μάχεται τη Beyonce σε μια κρυφή ηχογράφηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Melania Trump φαίνεται πως είναι εξοργισμένη με τη Beyonce κι ενώ φαινομενικά, δεν υπάρχει τίποτα που να χωρίζει τις δύο διάσημες γυναίκες, μια κρυφή ηχογράφηση έρχεται στη δημοσιότητα για να δώσει την απάντηση πίσω από την παράλογη συμπεριφορά της Melania προς το πρόσωπο της τραγουδίστριας. 

Συγκεκριμένα, η Melania Trump έχασε την ψυχραιμία της όταν το περιοδικό Vogue και η Anna Wintour επέλεξαν τη Beyonce για το εξώφυλλο του τεύχους του Σεπτεμβρίου 2018 αντί για την ίδια! Η αντίδραση της Trump ηχογραφήθηκε κρυφά από την πρώην συνεργάτη της και φίλη, Stephanie Winston Wolkoff , και σήμερα βγήκε στη δημοσιότητα, εκπλήσσοντας το κοινό. 

Το εν λόγω τεύχος αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο τεύχος της χρονιάς. Όπως λέει η Melania στην ηχογράφηση που μοιράστηκε το NBC News, η Wintour έδωσε στη Beyonce τον «πλήρη» δημιουργικό έλεγχο. Έτσι, η Trump ακούγεται να λέει: «Επομένως η Beyonce θα προσλάβει μαύρο φωτογράφο και θα είναι ο πρώτος μαύρος φωτογράφος που θα κάνει εξώφυλλο για την Vogue». «Τι; Αυτό είναι τρελό» ακούγεται να λέει η Wolkoff, απαντώντας στην οργή της Πρώτης Κυρίας. «Λοιπόν, αυτό διάβασα», απαντά η Πρώτη Κυρία.

Η Melania συνεχίζει, λέγοντας πως δεν θα επιλεγεί ποτέ για να εμφανιστεί στο εξώφυλλο του πολυπόθητου τεύχους του περιοδικού. «Δεν θα το έκαναν ποτέ», αναφέρει στην πρώην συνεργάτη της. Ακολούθως, λέει ότι απέρριψε μια ευκαιρία να γίνει το προφίλ της στο περιοδικό. «Δεν δίνω δεκάρα για την Vogue». Να αναφερθεί ότι το τεύχος Σεπτεμβρίου 2018 ήταν ιστορικό, καθώς ήταν η πρώτη φορά που ένας μαύρος φωτογράφος επιλέχθηκε να κάνει το δικό του εξώφυλλο.

https://instagram.com/p/BmI2mNWgm3H/

Η Beyonce συμφώνησε με τον φωτογράφο Tyler Mitchell για την λήψη, λέγοντας ότι θεωρούσε το θέμα ως ευκαιρία να προσφέρει σε άλλους μαύρους καλλιτέχνες μεγάλες ευκαιρίες. Η Vogue είπε ότι το συγκεκριμένο εξώφυλλο ήταν «πραγματικά μια προσπάθεια συνεργασίας».

Η Wolkoff κατέγραψε 6 τηλεφωνικές συνομιλίες με τη Melania Trump μεταξύ Φεβρουαρίου και Ιουλίου 2018. Είπε ότι άρχισε να ηχογραφεί τις κλήσεις της με την Melania, όταν της ζητήθηκε να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο εν μέσω ελέγχου για τις υπερβολικές δαπάνες που έκανε η Επιτροπή Προεδρικής Ορκωμοσίας, στην οποία εργαζόταν. Ακολούθως, έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Η Melania κι εγώ: Η άνοδος και η πτώση της φιλίας μου με την Πρώτη Κυρία».

Φυσικά, η αντίδραση της εκπροσώπου της Melania αναφορικά με τις μυστικές ηχογραφήσεις, ήταν άμεση. «Ο ναρκισσισμός της δεν γνωρίζει όρια, η γυναίκα αυτή είναι απάτη. Αυτές οι ηχογραφήσεις επιλέγονται για ανοησίες και παρουσιάζονται χωρίς πλαίσιο. Ντροπή γι’ αυτή την συνεχιζόμενη απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρων και ντροπή στο NBC για την κάλυψη αυτού του κουτσομπολιού» είπε η Stephanie.

Nα σημειώσουμε ότι η Melania Trump δεν έχει πρωταγωνιστήσει σε εξώφυλλο της Vogue από τότε που ανέλαβε προεδρικά καθήκοντα ο σύζυγός της, Donald Trump! 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.