CELEBRITIES

H εντυπωσιακή εμφάνιση της Adele με εφαρμοστό βελούδινο φόρεμα στο trailer της νέας της εκπομπής


The Jennettes

23 Οκτωβρίου 2020

H εντυπωσιακή εμφάνιση της Adele με εφαρμοστό βελούδινο φόρεμα στο trailer της νέας της εκπομπής

H Αdele είναι μια άλλη και ο νέος της εαυτός μας αρέσει πολύ. Ο δυναμισμός ήταν κάτι που πάντα την χαρακτήριζε και άλλωστε ως μια δυναμική γυναίκα και τραγουδίστρια μας συστήθηκε. Μετά από αρκετά χρόνια και πιο συγκεκριμένα μετά την τελευταία περιοδεία της το 2016 θα την δούμε να παρουσιάζει τη δική της εκπομπή και το trailer είναι ήδη στον αέρα!

Η star είναι ενθουσιασμένη για αυτό της το νέο ξεκίνημα και πρόκειται να παρουσιάσει το Saturday Night Live (SNL)  στην πρώτη μεγάλη τηλεοπτική της εμφάνιση μετά από 4 σχεδόν χρόνια. Θα έχει ως πρώτη καλεσμένη την τραγουδοποιό H.E.R live. Πριν λίγες μέρες μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε backstage να διαβάζει τις σημειώσεις της εκπομπής της και φαινόταν πολύ ανανεωμένη.

Τώρα το πρώτο trailer είναι γεγονός και εντυπωσιαστήκαμε από την εμφάνισή της. Φορούσε ένα στενό βελούδινο φόρεμα, που έδειχνε πόσο έχει αδυνατίσει, είχε ένα έντονο μακιγιάζ στα μάτια της, τα μαλλιά της ήταν κάτω, και φυσικά δεν παρέλειψε την μάσκα προστασίας της.

Δείτε την ανανεωμένη εικόνα της Adele στο παρακάτω video:

https://www.youtube.com/watch?v=tqPHZi3GlyE
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.