ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η Gisele Bundchen αποκαλύπτει τα μυστικά της για λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

23 Οκτωβρίου 2020

Η Gisele Bundchen αποκαλύπτει τα μυστικά της για  λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα

H Gisele Bündchen είναι ένα από τα πιο όμορφα και αναγνωρισμένα μοντέλα σε ολόκληρο τον κόσμο. H φυσική της ομορφιά και η απλότητά της την κάνουν μέχρι σήμερα να είναι για όλες τις γυναίκες μια πραγματική έμπνευση. Υπήρξε πρώην Άγγελος της Victoria Secret και ήταν εκείνη, που άνοιξε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία, έχει περπατήσει για τους περισσότερους οίκους μόδας και το όνομά της είναι συνώνυμο με την κομψότητα.

Πέρα από τα fitness μυστικά της για να διατηρεί ένα αψεγάδιαστο κορμί, το top model έχει και κάποια beauty μυστικά, με τα οποία καταφέρνει να διατηρεί μια τόσο λαμπερή επιδερμίδα όσο πλησιάζει τα 40. Πρόσφατα, η ίδια παραχώρησε μια συνέντευξη στο Allure και δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε focus σε όσα είπε για την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της.

https://instagram.com/p/CGSQKvygcZo

Η star αποκάλυψε ότι ο ήλιος μπορεί να είναι πολύ βλαβερός για αυτό προσέχει πολύ, φορώντας αντηλιακό όλο το χρόνο. Παρατηρούσε χρόνο με τον χρόνο τις αλλαγές στην επιδερμίδα της ενώ στην αρχή ένιωθε ανασφάλεια. Έπειτα, όπως είπε, αγκάλιασε όλες τις αλλαγές γιατί ήταν εκείνη! Πρόσθεσε πως η περιποίηση της επιδερμίδας είναι μια καθημερινή συνήθεια και γίνεται πάντα ώστε να υπάρχουν καλά αποτελέσματα. Μάλιστα, τόνισε πως όλοι έχουν μια ξεχωριστή επιδερμίδα και καλό είναι να βρουν τα προϊόντα που τους ταιριάζουν καλύτερα.

Τέλος, η ίδια αποκάλυψε πως ακολουθεί την πιο απλή ρουτίνα ομορφιάς. Πλένει το πρόσωπό της με καθαρό νερό. Εφαρμόζει την ενυδατική της κρέμα και την κρέμα ματιών τόσο το πρωί όσο και το βράδυ! Φυσικά επενδύει σε ποιοτικά προϊόντα για να βλέπει το δέρμα της πιο λαμπερό και φρέσκο.

Δείτε ακόμη:

5 πράγματα που δε γνωρίζατε για την εγγονή της Audrey Hepburn

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.