CELEBRITIES

Η Hailey Baldwin μόλις έκανε την πιο sexy εμφάνισή της για το φθινόπωρο


The Jennettes

23 Οκτωβρίου 2020

Η Hailey Baldwin μόλις έκανε την πιο sexy εμφάνισή της για το φθινόπωρο

Τα τελευταία χρόνια, οι τάσεις που κυριαρχούν έχουν ρετρό στιλ. Οτιδήποτε βρίσκει τις ρίζες του στην δεκαετία των 80s και 90s έχει την τιμητική τους. Ένα από αυτά η Ηailey Bieber, της οποίας το στιλ περιλαμβάνει πολλά από τα εν λόγω κομμάτια και παραμένει cool και νεανικό.

Άλλωστε η Hailey έχει ένα ιδιαίτερο στιλ στο καθημερινό της ντύσιμο. Επιλέγει rock κομμάτια ακόμα και στις πιο επίσημες εμφανίσεις της, όπως δερμάτινα τζάκετ ή και leather leggings. Αγαπά το total black look, είτε είναι σε φόρεμα, είτε σε σύνολο.Τα rock μποτάκια και τα εκκεντρικά γυαλιά ηλίου είναι τα αγαπημένα της αξεσουάρ.

jenny.gr

Πρόσφατα, το top model έκανε την πιο σεξυ εμφανισή της για το φθινόπωρο. Φορούσε ένα σταυρωτό παλτό Saint Laurent σε camel απόχρωση σε συνδυασμό με την ημιδιάφανη μπλούζα και το ψηλόμεσο Latex κολάν του οίκου σε βυσσινί χρώμα. Ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή της εμφάνιση με κόκκινες γόβες Saint Laurent και η εικόνα της ήταν μια έμπνευση.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.