CELEBRITIES

Anna Wintour: H θρυλική Εditor-in-Chief της αμερικανικής Vogue χώρισε μετά από 20 χρόνια και είναι πάλι ερωτευμένη 


The Jennettes

24 Οκτωβρίου 2020

Anna Wintour: H θρυλική Εditor-in-Chief της αμερικανικής Vogue χώρισε μετά από 20 χρόνια και είναι πάλι ερωτευμένη 

H θρυλική Εditor-in-Chief της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour, τις τελευταίες ημέρες απασχολεί την επικαιρότητα με την προσωπική της ζωή αφού η είδηση του χωρισμού της μετά από 20 χρόνια έκανε το γύρο του διαδικτύου. Είναι από τις λίγες φορές, που βλέπουμε μια άλλη πλευρά της αυστηρής κυρίας της μόδας, αφού πάντα φροντίζει για την εικόνα της, προστατεύοντας τον έγγαμο βίο της.

jenny.gr

Ο αιφνίδιος χωρισμός της από τον εκατομμυριούχο Shelby Bryan μετά από 24 χρόνια σχέσης, αλλά και οι έντονες φήμες ότι είναι και πάλι ερωτευμένη, μας έκαναν να θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για εκείνη. Η 70χρονη μορφή της μόδας, η οποία μάλιστα κατάφερε να γίνει μία από τις πιο επιδραστικές γυναίκες στον κόσμο, φαίνεται ότι πάντα ήθελε να νιώθει ασφάλεια με την σχέση της αλλά όταν ένιωθε ότι κάτι δεν προχωράει, δεν φοβόταν να πάρει την μεγάλη απόφαση του χωρισμού.

Βέβαια, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η σχέση του ζευγαριού άρχισε να παγώνει από το 2013, όταν ο 74χρονος Bryan αποκάλυψε ότι οφείλει 1,4 εκατομμύρια δολάρια σε φόρους. Άλλοι υποστηρίζουν ότι χώρισαν φιλικά και πως οι δυο τους παραμένουν φίλοι λόγω των παιδιών τους. 

jenny.gr

Μάλιστα, έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η ίδια - η οποία έχει δύο ενήλικα παιδιά, τον 35χρονο Τσαρλς και την 33χρονη Μπι με τον πρώτο της σύζυγο - έχει βρεθεί δημόσια με τον Shelby Bryan. Μία από τις τελευταίες φορές που φωτογραφήθηκαν μαζί ήταν το 2018, στο αμερικανικό Open. Τότε, οι δυο τους δυσκολεύονταν ακόμη και να κοιτάξουν ο ένας τον άλλον

Αυτό όμως που γράφεται έντονα, είναι ότι η Anna Wintour άλλαξε σελίδα στη ζωή της. Ο γάμος της, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, φαίνεται να έχει τελειώσει από τον Φεβρουάριο του 2020 και η Wintour έχει ερωτευτεί τον πάλαι ποτέ γόη ηθοποιό του Hollowood Βill Nighy, τον οποίο αγαπήσαμε στην ταινία Love Actually, και ο οπoίος συνόδευσε από το 2010, την Anna σε διάφορα fashion show και events.

jenny.gr

O Νighy είναι συνομήλικος της Anna και δεν έχει ακόμη σχολιάσει τις φήμες για τον δεσμό ενώ η Wintour έχει να κάνει κοινή κοσμική εμφάνιση με τον σύζυγό της από το 2018 και το Us Open στο τένις.

Πώς όμως ξεκίνησε η σχέση της Anna Wintour με τον Shelby Bryan;

Ήταν παντρεμένοι και οι δυο και χώρισαν προκειμένου να είναι μαζί. Αυτό ήταν ένα ξεχωριστό love story που λίγοι γνωρίζουν. Είχαν βρεθεί σε μια παράσταση μπαλέτου και οι δύο παντρεμένοι με άλλους ανθρώπους αλλά η χημεία ήταν τόσο μεγάλη, που όλα έδειχναν ότι θα είναι μαζί.

Εκείνη την εποχή ο Bryan ανήκε στην ελίτ της πολιτικής ζωής στην Αμερική και η Wintour είχε περιγραφεί τότε ως η «νονά» της μαφίας της μόδας. Η γνωριμία δεν άργησε να γίνει όταν το 1998, έβαλε την Χίλαρι Κλίντον στο εξώφυλλο της Vogue. Αυτή ήταν η αρχή μιας μεγάλης σχέσης, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, με τα μέσα να είναι στραμμένα επάνω τους. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.