CELEBRITIES

Η Jennifer Aniston ψήφισε: Η ανάρτησή της στο Instagram όλο νόημα


The Jennettes

25 Οκτωβρίου 2020

Η Jennifer Aniston ψήφισε: Η ανάρτησή της στο Instagram όλο νόημα

Η Jennifer Aniston δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών να ψηφίζει μέσω ταχυδρομείου, τον Joe Biden και την Kamala Harris και παράλληλα στη λεζάντα που έγραψε, τόνισε ότι δεν είναι ώρα για αστεία.

«Υ.Γ – Δεν είναι αστείο να ψηφίσεις τον Kanye. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω. Παρακαλώ να είστε υπεύθυνοι», τόνισε πριν αραδιάσει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να καταψηφίσει τον Trump. H ψήφος της στους Δημοκρατικούς πήγε γιατί «αυτή τη στιγμή η χώρα είναι πιο διχασμένη από ποτέ. Αυτή τη στιγμή, μερικοί άντρες σε ισχύ αποφασίζουν τι μπορούν και τι δε μπορούν να κάνουν οι γυναίκες με το σώμα τους». Παράλληλα, πρόσθεσε πως ο Donald Trump «έχει αποφασίσει ότι ο ρατσισμός δεν αποτελεί ζήτημα. Έχει επανειλημμένα και δημόσια αγνοήσει την επιστήμη… υπερβολικά πολύς κόσμος έχει πεθάνει».

jenny.gr

Επίσης, η δημοφιλής ηθοποιός παρότρυνε τους ακόλουθούς της να «εξετάσετε πραγματικά ποιος πρόκειται να επηρεαστεί περισσότερο από αυτές τις εκλογές αν μείνουμε στον ίδιο δρόμο που είμαστε αυτή τη στιγμή… οι κόρες σας, η κοινότητα LGBQT+, τα μαύρα αδέρφια μας, οι ηλικιωμένοι με προβλήματα υγείας και τα μελλοντικά σας παιδιά και εγγόνια. Ψηφίστε για ίσα ανθρώπινα δικαιώματα, για την αγάπη και την τιμιότητα».

Δείτε ακόμη: Το σπίτι της Jennifer Aniston είναι καλύτερο και από ξενοδοχείο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.