CELEBRITIES

H Sophie Turner είναι η πιο stylish μαμά του Hollywood και το αποδεικνύει ακόμη και στην πιο καθημερινή της βόλτα


The Jennettes

26 Οκτωβρίου 2020

H Sophie Turner είναι η πιο stylish μαμά του Hollywood και το αποδεικνύει ακόμη και στην πιο καθημερινή της βόλτα

H Sophie Turner και ο Joe Jonas είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, και όλοι μας θυμόμαστε τον ρομαντικό γάμο που έκαναν το 2019 στο γραφικό Château du Martinet στη Γαλλία και το σκηνικό ήταν παραμυθένιο. Το ζευγάρι πλέον ζει μία από τις ωραιότερες περιόδους αφού πρόσφατα έγιναν γονείς και κράτησαν στην αγκαλιά τους την μικρή Willa.

Η 24χρονη πρωταγωνίστρια, του Game of Thrones, ανέκαθεν ήταν ένα stylish icon αφού με τις εμφανίσεις της μάς κάνει να κρατάμε σημειώσεις. Ειδικότερα, τώρα, που έχει γίνει μαμά, το στιλ αποτελεί μια έμπνευση για τις νέες μαμάδες και τους χαρίζει πολλές ιδέες. 

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός εντοπίζει όλο και περισσότερο, το νεαρό ζευγάρι να κάνει βόλτες με την μικρή τους κόρη και δεν θα μπορούσαμε να μην εστιάσουμε στα cool outfits της Sophie Turner. Άνετα και με στιλ, αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα looks της ηθοποιού για τις καθημερινές βόλτες με την κορούλα της.

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.