CELEBRITIES

Η Gigi Hadid δείχνει το σώμα της έναν μήνα μετά τη γέννα για να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα


The Jennettes

26 Οκτωβρίου 2020

Η Gigi Hadid δείχνει το σώμα της έναν μήνα μετά τη γέννα για να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα

Τον προηγούμενο μήνα, η Gige Hadid υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο της παιδί μαζί με τον Zayn Malik.

Λίγες εβδομάδες μετά τη γέννησή της κόρης τους, η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, που δείχνει το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη και η αλήθεια είναι πως ανέβηκε για έναν πολύ σημαντικό σκοπό!

Συγκεκριμένα, το Σάββατο το 25χρονο supermodel δημοσίευσε μια selfie μπροστά στον καθρέφτη για να περάσει το πιο σημαντικό μήνυμα της εποχής. Όπως γράφει χαρακτηριστικά δίπλα από το σχετικό post:

"Την προηγούμενη εβδομάδα ψήφισα, έχοντας την κόρη μου δίπλα μου, για μια Αμερική όπως θέλω να τη δω, αλλά όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους άλλους Αμερικανούς που είναι σε λιγότερο πλεονεκτική θέση, με την ελπίδα για ένα ενωμένο έθνος και έναν συμπονετικό ηγέτη". Η Gigi φοράει ένα T-shirt του σχεδιαστή Prabal Gurung με το logo "Vote” και ένα κίτρινο παντελόνι φόρμας. 

Το μήνυμά της είναι πολύ συγκεκριμένο, καθώς όποτε τόνισε στη δημοσίευσή της, "Έχετε μιάμιση εβδομάδα”, προσθέτοντας παράλληλα ότι είναι περήφανη για εκείνους που θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία με οποιοδήποτε τρόπο επιλέξουν, ενώ δημοσίευσε εικόνες από την εθνική καμπάνια που έχει στόχο να πείσει τους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Φυσικά, δεν μπορούμε να μην εστιάσουμε στο γεγονός ότι η νέα μαμά δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ ενώ παραμένει το ίδιο κομψή με χθες, και ίσως λίγο περισσότερο, καθώς όλα δείχνουν ότι διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS