CELEBRITIES

Halloween: Τα δύο παιδιά που μεταμφιέστηκαν σε... Donald και Melania Trump μπροστά στο προεδρικό ζευγάρι κι έγιναν viral


The Jennettes

27 Οκτωβρίου 2020

melania.jpg

Το ζεύγος Trump γιόρτασε με ιδιαίτερο τρόπο το φετινό Halloween.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump και η Πρώτη Κυρία Melania, υποδέχτηκαν στον Λευκό Οίκο οικογένειες ενόψει του Halloween το βράδυ της Κυριακής. Την παράσταση όμως έκλεψαν δύο παιδιά που μεταμφιέστηκαν σε... «Donald» και «Melania»!

jenny.gr

Μάλιστα, ο Trump και η Melania ποζάρουν με χαμόγελο στον φακό πίσω από τον μικρό Donald και τη μικρή Melania που έκλεψαν την παράσταση στο φετινό Halloween στον Λευκό Οίκο. Το νεαρό κορίτσι φόρεσε ένα λευκό φόρεμα και το αγόρι που τη συνόδευε εμφανίστηκε με το κλασικό κοστούμι με την κόκκινη γραβάτα, αλλά και την περούκα με το «ιδιαίτερο» μαλλί του Αμερικανού προέδρου. Φέτος όπως ήταν αναμενόμενο, το αμερικανικό έθιμο θα είναι διαφορετικό εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες δίνουν χρώμα στην εποχή του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.