CELEBRITIES

H 66χρονη Kim Basinger εντυπωσιάζει σε σπάνια φωτογράφιση για λογαριασμό του οίκου Miu Miu


The Jennettes

2 Νοεμβρίου 2020

H 66χρονη Kim Basinger εντυπωσιάζει σε σπάνια φωτογράφιση για λογαριασμό του οίκου Miu Miu

Η χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Miu Miu επικεντρώθηκε αυτή τη φορά στην λέξη ”Ιcon”! To brand για την εορταστική καμπάνια 2021 συνεργάστηκε με γυναίκες- αληθινά είδωλα ! Για αυτόν τον λόγο δημιούργησε μια A-list καμπάνια με ονόματα, όπως Chloë Sevigny, Kim Basinger, Du Juan, Raffey Cassidy και πολλές ακόμη!

Βεβαίως, η έκπληξη ήταν η ακριβοθώρητη Kim Basinger, η οποία σπάνια επιλέγει να εμφανίζεται τόσο σε εξώφυλλα και καμπάνιες όσο και red carpet!

Η 66χρονη ηθοποιός έχει μια άρτια συνεργασία με το brand αφού πολλές φορές έχει επιλέξει κομμάτια από τις collection Μiu Miu για τις εμφανίσεις της. Στις λήψεις, που τράβηξαν οι Mert Alas και Marcus Piggott, εμφανίζεται με blazer και embellished φόρεμα ενώ παραμένει το ίδιο λαμπερή και γοητευτική στα 66 της χρόνια.

Mαζί της, ένα ακόμα icon. H βραβευμένη με Όσκαρ Chloë Sevigny ποζάρει με τα πιο κομψά σύνολα του οίκου στα 45 και μαγνητίζει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.