CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας William ήταν θετικός στον κορωνοϊό αλλά η βασιλική οικογένεια το κράτησε κρυφό


The Jennettes

2 Νοεμβρίου 2020

Ο πρίγκιπας William ήταν θετικός στον κορωνοϊό αλλά η βασιλική οικογένεια το κράτησε κρυφό

Μια νέα αποκάλυψη ήρθε τις τελευταίες ώρες στο φως της δημοσιότητας για τη βασιλική οικογένεια από πηγές του παλατιού στο BBC, καθώς αναφέρεται ότι ο πρίγκιπας William πέρασε κορωνοϊό τον Απρίλιο. 

Η διάγνωση παρέμεινε μυστική σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, προκειμένου να μην αναστατωθεί ο κόσμος δεδομένου ότι εκείνο το διάστημα έτρεχαν πολύ σημαντικά γεγονότα. Ειδικότερα, ο βασιλικός ανταποκριτής του BBC, Jonny Dymond, δήλωσε ότι η κατάσταση του πρίγκιπα William μπορεί να μην είχε αποκαλυφθεί δημόσια εκείνη την εποχή, καθώς ίσως ήθελαν να αποφύγουν περαιτέρω ανησυχία.

Τα νέα για τη διάγνωση του πρίγκιπα William ήρθαν λίγες μέρες πριν η Αγγλία περάσει σε δεύτερο εθνικό lockdown, με τα μέτρα να ξεκινούν την Πέμπτη. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά γύρω από την είδηση, παρά την ασθένεια ο ίδιος είχε πραγματοποιήσει 14 τηλεφωνικές επικοινωνίες και βιντεοκλήσεις στο πλαίσιο των πριγκιπικών του καθηκόντων.

Σύμφωνα με τον βασιλικό ανταποκριτή, "Ο πρίγκιπας William θεραπεύτηκε από γιατρούς στο παλάτι και ακολούθησε τις κυβερνητικές οδηγίες για απομόνωση στο οικογενειακό του σπίτι Anmer Hall, στο Νόρφολκ". Να σημειωθεί ότι νωρίτερα, τον Μάρτιο είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό και ο πρίγκιπας Κάρολος ενώ πέρασε επτά ημέρες αυτο-απομόνωσης στη Σκωτία μετά την εμφάνιση ήπιων συμπτωμάτων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.