CELEBRITIES

Joaquin Phoenix- Rooney Mara: Η πρώτη αναφορά στον γιο τους με αφορμή παιδιά μεταναστών που ζουν χωριστά από τους γονείς τους


The Jennettes

3 Νοεμβρίου 2020

Joaquin Phoenix- Rooney Mara: Η πρώτη αναφορά στον γιο τους με αφορμή παιδιά μεταναστών που ζουν χωριστά από τους γονείς τους

Ο Joaquin Phoenix και η Rooney Mara ανοίγονται για πρώτη φορά και μιλούν για τον γιο τους.

Το ζευγάρι μίλησε στο περιοδικό People, εστιάζοντας στα παιδιά των μεταναστών των οποίων οι γονείς δεν μπορούν να βρεθούν. "Όπως πολλοί από εσάς, έτσι κι εμείς συνειδητοποιούμε ότι παρά το γεγονός ότι δεν είναι συνεχώς πρώτο θέμα, η πολιτική του οικογενειακού χωρισμού συνεχίζει να βλάπτει τα παιδιά και τους γονείς σε ολόκληρο τον κόσμο, περισσότερο από δύο χρόνια αφότου κρίθηκε παράνομο", έγραψαν.

jenny.gr

"Ως νέοι γονείς, είναι αφόρητο να φανταστεί κανείς πώς θα έπαιρναν το παιδί μας για μια μέρα, πόσω μάλλον για χρόνια. Αλλά αυτή είναι ακριβώς η κατάσταση, στην οποία ζούσαν αυτά τα 545 παιδιά και οι γονείς τους", συνεχίζουν η Rooney και ο Joaquin. "Ως Αμερικανοί, είναι δική μας ευθύνη να συνεχίσουμε να δίνουμε προσοχή στις δυσκολίες αυτών των οικογενειών και να λαμβάνουμε απαντήσεις σχετικά με το γιατί εξακολουθούν να αγνοούνται". Να σημειωθεί ότι 545 παιδιά μεταναστών, που είχαν χωριστεί από τους γονείς τους στα σύνορα των ΗΠΑ, δεν έχουν βρει ακόμη τις οικογένειές τους, με τα δύο τρίτα των ενηλίκων αυτών να έχουν ήδη απελαθεί στην Κεντρική Αμερική χωρίς τα παιδιά τους, κατήγγειλε η οργάνωση ACLU.

Συνέχισαν, "Πρέπει να αναρωτηθούμε: Αυτή είναι η χώρα που θέλουμε; Είναι αυτές οι αξίες μας; Πώς θα αισθανόμασταν αν χρειαζόταν να εξηγήσουμε στον γιο μας, αν μας ρωτούσε για αυτή τη στιγμή και πώς θα αντιμετωπίζαμε φοβισμένα, ανυπεράσπιστα παιδιά, μερικά από  οποία μπορεί να μην δουν ποτέ ξανά τους γονείς τους;".

jenny.gr

"Για χάρη του έθνους μας, ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να τους πούμε ότι η Αμερική απέρριψε κατηγορηματικά αυτή τη σκληρότητα και ζήτησε από τους εκπροσώπους μας να κάνουν ό, τι μπορούν για να βρουν αυτούς τους αγνοούμενους γονείς”.

Δείτε ακόμη: Το σπίτι της Rooney Mara μοιάζει σα να βγήκε από περιοδικό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.