CELEBRITIES

Η υπέροχη φωτογράφιση της Chiara Ferragni με λευκά εσώρουχα στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της


The Jennettes

4 Νοεμβρίου 2020

Η υπέροχη φωτογράφιση της Chiara Ferragni με λευκά εσώρουχα στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Chiara Ferragni είναι η αγαπημένη fashion blogger των γυναικών και δεν σταματά εδώ και αρκετά χρόνια να μας χαρίζει έμπνευση τόσο με τα ιδιαίτερα outfits όσο και με τα beauty looks που κάνει. 

Αυτό το διάστημα, η διάσημη Ιταλίδα Influencer απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της, καθώς περιμένει την κόρη της με τον σύζυγό της, Fedez, που θα ολοκληρώσει τις ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές του ζευγαριού. Οι δυο τους έχουν ήδη αποκτήσει έναν γιο, τον δίχρονο Leo, ο οποίος σε λίγο καιρό θα αποκτήσει την καλύτερη παρέα! Μετά τη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η ίδια στο Instagram με τον μικρό να κρατάει το υπερηχογράφημα, ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της μαμάς του, τώρα η Chiara ανέβασε κάποιες ακόμη φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό όπου βλέπουμε το σώμα της στην 18η εβδομάδα κύησης. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

19 weeks today 🤰🏼

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) στις

Η αγαπημένη fashion blogger φωτογραφίζεται με λευκά εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη και δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η ανάρτηση φυσικά, έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές της, που ανυπομονούν μαζί της για τον ερχομό της μικρής ενώ τα σχόλια και τα likes προκάλεσαν καταιγισμό στο προφίλ της στο Instagram. 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.