CELEBRITIES

H Miley Cyrus εξομολογείται ότι δεν έκλαψε για το διαζύγιο με τον Liam Hemsworth


The Jennettes

6 Νοεμβρίου 2020

H Miley Cyrus εξομολογείται ότι δεν έκλαψε για το διαζύγιο με τον Liam Hemsworth

H Miley Curys ανήκει στην κατηγορία των stars που μιλούν ανοιχτά για την προσωπική της ζωή. Πρόσφατα μίλησε ανοιχτά και για τον χωρισμό της με τον Liam Hemsworth και η δήλωσή της έγινε viral στα ξένα μέσα αφού αποκάλυψε ότι δεν έκλαψε καθόλου και προσπάθησε να προχωρήσει αφού όπως είπε, γνώριζε ότι δεν θα άλλαζε κάτι αν στεναχωριόταν.

Η ίδια πρόσθεσε ότι στην αρχή του διαζυγίου ήταν "κρύα" και δεν μπορούσε να ξεχωρίσει τα συναισθήματά της, αλλά στο τέλος το πήρε απόφαση. Στο παρελθόν μάλιστα, με μια σειρά από tweets, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις φήμες ότι απάτησε τον Liam με την Kaitlynn Carter. Χαρακτηριστικά είχε πει: "Αποδέχομαι ότι η ζωή που έχω διαλέξει, σημαίνει ότι πρέπει να παραμένω εντελώς ανοιχτή και ειλικρινής με τους θαυμαστές μου, τους οποίους αγαπώ, και το κοινό, σε κάθε περίπτωση. Αυτό που δεν μπορώ να αποδεχτώ, είναι το να μου λένε ότι λέω ψέματα για να καλύψω ένα έγκλημα που δεν έχω κάνει. Δεν έχω τίποτα να κρύψω", συνέχισε.

jenny.gr

Στη συνέχεια, η 27χρονη Miley παραδέχτηκε ότι έχει υπάρξει party animal ως έφηβη και για τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας των 20 της, ότι έχει πειραματιστεί με ναρκωτικά κι έχει απατήσει σε προηγούμενες σχέσεις της. 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.