CELEBRITIES

Ο Johnny Depp μιλά για πρώτη φορά και παίρνει θέση μετά την απόφαση του δικαστηρίου και τη διαμάχη του με τη Sun και την πρώην σύζυγό του


The Jennettes

7 Νοεμβρίου 2020

Ο Johnny Depp μιλά για πρώτη φορά και παίρνει θέση μετά την απόφαση του δικαστηρίου και τη διαμάχη του με τη Sun και την πρώην σύζυγό του

Ο Johnny Depp έκανε γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα ασκήσει έφεση, ενώ έχασε πρόσφατα τη δίκη για δυσφήμιση σε βάρος της βρετανικής ταμπλόιντ The Sun, η οποία τον είχε περιγράψει ως έναν βίαιο σύζυγο προς την Amber Heard.

Έπειτα από μια δίκη τριών εβδομάδων τον Ιούλιο, κατά τη διάρκεια της οποίας είδαν το φως της δημοσιότητας αποκαλύψεις για την ιδιωτική ζωή του 57χρονου ηθοποιού και της πρώην συζύγου του, το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου αποφάνθηκε κατά του Depp, εκτιμώντας πως οι χαρακτηρισμοί της Sun ήταν «ουσιαστικά αληθείς», διότι «η μεγάλη πλειονότητα των φερόμενων επιθέσεων αποδείχθηκε».

jenny.gr

«Η σουρεαλιστική απόφαση του δικαστηρίου της Βρετανίας δεν θα αλλάξει τη μάχη μου για να πω την αλήθεια και επιβεβαιώνω ότι σκοπεύω να ασκήσω έφεση», έγραψε ο Johnny Depp, στους λογαριασμούς του στο Instagram και το Facebook. Δήλωσε, επίσης, «συγκινημένος» από τα «πολυάριθμα μηνύματα» συμπαράστασης, που έλαβε.

«Η αποφασιστικότητά μου παραμένει ισχυρή και προτίθεμαι να αποδείξω πως οι κατηγορίες σε βάρος μου είναι ψευδείς», συμπλήρωσε ο Αμερικανός ηθοποιός, «Η ζωή και η καριέρα μου δεν θα καθοριστούν από αυτή τη χρονική στιγμή».

Δείτε ακόμη: Johnny Depp: To διαμέρισμα των 12.7 εκατομ. δολλαρίων είναι έργο τέχνης -κυριολεκτικά

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.