CELEBRITIES

Η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε στην Κυριακή της Μνήμης για πρώτη φορά με μάσκα


The Jennettes

9 Νοεμβρίου 2020

Η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε στην Κυριακή της Μνήμης για πρώτη φορά με μάσκα

Η νέα εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ σίγουρα θα συζητηθεί.

Η βασίλισσα Ελισάβετ φόρεσε μάσκα σε τελετή που έγινε στο Αββαείο του Ουέστμινστερ αυτή την εβδομάδα, για τη σημερινή Κυριακή της Μνήμης, ημέρα με την οποία η Βρετανία τιμά τη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη βασίλισσα να φορά μάσκα για πρώτη φορά σε δημόσια εμφάνιση, από την αρχή της πανδημίας. 

Η μαύρη μάσκα με λευκό περίγραμμα εκτιμάται ότι κατασκευάστηκε από την Άντζελα Κέλι, την προσωπικό σύμβουλο της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία σχεδιάζει τα περισσότερα ρούχα της, σύμφωνα με το πρακτορείο PA.

Η Κυριακή της Μνήμης είναι το ετήσιο μνημόσυνο στη Μεγάλη Βρετανία και τις χώρες της Κοινοπολιτείας για τους πεσόντες -πολίτες και στρατιωτικούς- στους δύο Παγκόσμιους Πολέμους. Όσοι μάλιστα συμμετέχουν στους εορτασμούς φέρουν ως διακριτικό στο πέτο τους μία χάρτινη κόκκινη παπαρούνα, από τις 2 Νοεμβρίου και μέχρι και την Κυριακή της Μνήμης, την οποία, μετά τη λήξη των εκδηλώσεων, εναποθέτουν στα κενοτάφια ή στα μνήματα των πεσόντων.

Δείτε ακόμη: Η λαμπερή εμφάνιση της Kate Middleton δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.