CELEBRITIES

H Jennifer Lawrence βγήκε στους δρόμους με τις πιτζάμες, χορεύοντας για τη νίκη του Joe Biden σε ένα video που έγινε viral


The Jennettes

9 Νοεμβρίου 2020

H Jennifer Lawrence βγήκε στους δρόμους με τις πιτζάμες, χορεύοντας για τη νίκη του Joe Biden σε ένα video που έγινε viral

H νίκη του Joe Biden στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ έχει προκαλέσει τον ενθουσιασμό του κόσμου, αλλά και πολλών celebrities. Ανάμεσα στις διασημότητες που παραλήρησαν μπροστά στα νέα της επικράτησης του Biden, και η Jennifer Lawrence, της οποίας η αντίδραση απέναντι στα χαρμόσυνα νέα έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. 

H Αμερικανίδα ηθοποιός δεν δίστασε λοιπόν, να βγει στο δρόμο μετά την ήττα του Donald Trump, χορεύοντας σαν τρελή από χαρά με τις πιτζάμες της! Η ίδια καταγράφηκε στην κάμερα να τρέχει πάνω κάτω στους δρόμους της Βοστώνης, γιορτάζοντας με αυτό τον ιδιαίτερο και αυθόρμητο τρόπο τη νίκη του νέου προέδρου των ΗΠΑ. 

Το βίντεο ανέβηκε στο Twitter με το σχόλιο «Δεν είχα άλλη επιλογή από το να γιορτάσω» και οι fans της Lawrence φυσικά, την αποθέωσαν!

 Όπως ήταν αναμενόμενο, και άλλοι διάσημοι υποστηρικτές του Biden δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για το εκλογικό αποτέλεσμα. Μεταξύ άλλων, το tweet που έκανε τον γύρο του διαδικτύου ήταν εκείνο της Cher, η οποία σχολιάζει πως με την επικράτηση Biden «οι ΗΠΑ ξαναγίνονται μέρος του κόσμου», ενώ η χιουμοριστική ανάρτηση του Lebron James γίνεται viral, την ώρα που η Barbra Streisand το γιορτάζει με ένα τραγούδι! 

Δείτε ακόμη: Εκλογές ΗΠΑ 2020: Οι celebrities που ψήφισαν και το μοιράστηκαν στα social media 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.