CELEBRITIES

Ο γάμος της Kamala Harris με τον Doug Emhoff αποτελεί έμπνευση


The Jennettes

10 Νοεμβρίου 2020

Ο γάμος της Kamala Harris με τον Doug Emhoff αποτελεί έμπνευση

Η Kamala Harris κατάφερε να γίνει η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Μαζί της, όμως, ιστορία έγραψε και ο σύζυγός της Doug Emhoff, ο οποίος θα γίνει ο πρώτος «second gentleman» στην αμερικανική ιστορία.

Το ζευγάρι έφερε σε επαφή μια υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων που είπε στην Harris για τον Emhoff ότι «είναι γλυκός, είναι συνέταιρος στην δικηγορική εταιρεία που εργάζεται και νομίζω ότι θα τον συμπαθήσεις». Από την πλευρά του ο Emhoff έκανε την πρώτη κίνηση στέλνοντας μήνυμα στη Harris ενώ βρισκόταν σε αγώνα των Lakers. «Εμπρός Lakers» του απάντησε η νέα αντιπρόεδρος αν και η ίδια είναι οπαδός των Golden State Warriors.

Ακολούθησαν τα πρώτα ραντεβού με την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους να είναι σε μια ομιλία της Harris για τα προβλήματα της αδικαιολόγητης απουσίας, «όχι και τόσο ιδανικό πρώτο δημόσιο ραντεβού», όπως θυμάται η αντιπρόεδρος του Joe Biden στα απομνημονεύματά της.

Περίπου έναν χρόνο μετά, ακολούθησε η πρόταση γάμου από τον Emhoff κατά τη διάρκεια δείπνου σε ταϊλανδέζικο εστιατόριο. Παρολίγον όμως, να εξελιχθεί σε φιάσκο καθώς η πρώτη αντίδραση της αφηρημένης Harris ήταν να ρωτήσει τον τότε ακόμα σύντροφό της «θέλεις γαρίδες ή κοτόπουλο;» μέχρι να καταλάβει ότι μπροστά της κρατούσε ένα δαχτυλίδι.

Ο γάμος έγινε τελικά, στις 22 Αυγούστου του 2014 με τη Harris να γράφει στο βιβλίο της ότι ακολούθησαν όλες οι παραδόσεις των Ινδιάνων και των Εβραίων» από όπου η ίδια, δηλαδή, έλκει την καταγωγή της. Δεν έχουν αποκτήσει παιδιά αλλά εκείνη δηλώνει “χαζομητριά” των παιδιών που έχει ο σύζυγός της από τον προηγούμενο γάμο του κι εκείνα την αποκαλούν χαϊδευτικά “Momala”.

Περήφανος φυσικά για τη νίκη της είναι και ο σύζυγός της, που δεν δίστασε να το δηλώσει και δημόσια.

“Είμαι περήφανος για σένα” έγραψε στο twitter του, προσθέτοντας τρεις κόκκινες καρδιές σε μια κοινή τους φωτογραφία όπου την κρατά στην αγκαλιά του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί την αγαπημένη του πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσει την στήριξή του στη γυναίκα της ζωής του.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: SplashNews

Δείτε ακόμη: Ένας γάμος διαφορετικούς από όλους τους άλλους

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.