CELEBRITIES

Katie Holmes: «H Suri έχει να δει τον πατέρα της εδώ και 7 χρόνια»


The Jennettes

11 Νοεμβρίου 2020

Katie Holmes: «H Suri έχει να δει τον πατέρα της εδώ και 7 χρόνια»

H Katie Holmes σοκάρει, αποκαλύπτoντας τη σχέση που έχει η Suri με τον πατέρα της, Tom Cruise.

H Suri είναι έφηβη πια και η μαμά της, μιλώντας στην Vogue Αυστραλίας, σε μια σπάνια συνέντευξη, αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη ζωή της στην καραντίνα. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως υιοθέτησε hobbies όπως το ράψιμο, τη ζωγραφική και το γράψιμο: «Το να ζεις χωρίς την πίεση του αποτελέσματος αλλά εκτιμώντας την καθημερινότητα μητέρας και κόρης είναι πολύτιμο αγαθό».

Η Katie αποκάλυψε και πώς ένιωσε όταν είδε ξανά τη μαμά της και τον μπαμπά της που ζουν στο Ohaio μετά από μήνες που μιλούσαν μόνο στο Facetime. «Ήταν σαν να έχουμε Χριστούγεννα, τα μάτια της μαμάς μου μου φάνηκαν πιο μεγάλα και τα χέρια του μπαμπά πιο δυνατά, οι αγκαλιές μας πιο σφιχτές».

Όσο για τη σχέση που έχει η Suri με τον μπαμπά της, αυτή είναι ανύπαρκτη, μιας και η 14χρονη σήμερα έχει να δει τον πατέρα της 7 χρόνια. Ο Tom δεν συγχώρησε ποτέ την Katie για το διαζύγιο και προτίμησε να μην έχει καμία επαφή και με την κόρη του.

Η Katie Holmes τους τελευταίους δύο μήνες έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, καθώς έχει βρει καινούργιο σύντροφο και είναι, όπως δηλώνει η ίδια, πολύ ευτυχισμένη.

Δείτε ακόμη: 5+1 makeup looks της Katie Holmes που παίρνουν άριστα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.