CELEBRITIES

Η Demi Moore είχε γενέθλια: Δέχθηκε τις πιο τρυφερές ευχές από τις κόρες της, ενώ γιόρτασε στα γυρίσματα της νέας της ταινίας


The Jennettes

12 Νοεμβρίου 2020

Η Demi Moore είχε γενέθλια: Δέχθηκε τις πιο τρυφερές ευχές από τις κόρες της, ενώ γιόρτασε στα γυρίσματα της νέας της ταινίας

H Demi Moore έγινε 58 και το γιόρτασε εν μέσω γυρισμάτων για τη νέα της ταινία, ακόμη και στη μέση της πανδημίας, έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Η διάσημη ηθοποιός που έχει γίνει αγαπητή μέσα από τους ρόλους της και το εξαιρετικό ταλέντο της, γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της και δέχθηκε τις πιο γλυκές ευχές από τις κόρες της. 

Η Rumer δημοσίευσε στο Instagram “MAMA", πριν προσθέσει, "Χρόνια πολλά, αισθάνομαι τόσο ευγνώμων που μπορώ να ζω τη ζωή μαζί σου. Είσαι η πιο κακή, ανόητη, πολεμιστής του Σκορπιού που ξέρω. Σ 'αγαπώ ως το φεγγάρι."

jenny.gr

 

 

Στη δική της ανάρτηση στο Instagram, η Scout έγραψε: "Είναι μια απίστευτη μητέρα, απίστευτη γυναίκα, απίστευτη σύντροφος, έχει απίστευτη δύναμη της φύσης. Και αυτό γιατί είναι ένας πραγματικός άνθρωπος που είναι ευάλωτος και γενναίος και ήταν πάντα εκεί, στο ταξίδι της εξέλιξης”.

jenny.gr

 

 

 

"Η αγαπημένη μου Σκορπιός γιορτάζει τα 58α γενέθλιά της!”, έγραψε η Tallulah κάτω από μια σειρά φωτογραφιών με τη Moore που μοιράστηκε στο Instagram. "Αυτό το ανθρώπινο θαύμα ατελείωτης ιδιαιτερότητας και πολεμικής δύναμης θα είναι για πάντα το North Star μου. Μου αρέσει και σε αγαπώ, ανυπομονώ να δω πόσο καταστροφικά σέξι θα είσαι στα 58 σου. xoxo, η #1 θαυμάστριά σου."

Η Moore από την άλλη μοιράστηκε μια φωτογραφία της, που φυσούσε τα κεριά σε μια τούρτα, ενώ ήταν εν μέσω σκηνής ενός έργου, γράφοντας, "Χθες το βράδυ στο σετ. Οι πρώτες ευχές γενεθλίων, ακριβώς τα μεσάνυχτα. Ευχαριστώ όλους που με κάνατε να νιώθω τόσο ξεχωριστή σήμερα!"

jenny.gr

 

 

 

Η Demi Moore άρχισε να γίνεται γνωστή στο ευρύ κοινό στις αρχές του 1980, όταν πρωταγωνίστησε σε μερικές ταινίες με εφηβικό περιεχόμενο.  Στη δεκαετία του '90, ήταν από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στο Hollywood. Σε βιβλίο, που κυκλοφόρησε με την αυτοβιογραφία της, η ίδια λέει πως από 16 ετών απέκτησε εθισµό στο αλκοόλ και αργότερα στις ναρκωτικές ουσίες. Τονίζει πως για µεγάλη περίοδο της ζωής της, ακόµη και πριν ξεκινήσει την καριέρα της, το αλκοόλ «ήταν ίσως ο µοναδικός φίλος που µπορούσα να εµπιστευτώ».

Δείτε ακόμη: Οι καλύτερες σκιές ματιών για το πρωινό μακιγιάζ σας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.