CELEBRITIES

Η Heidi Klum ποζάρει ανάμεσα στη μητέρα και την κόρη της φορώντας μάσκες και είναι ολόιδιες


The Jennettes

12 Νοεμβρίου 2020

Η Heidi Klum ποζάρει ανάμεσα στη μητέρα και την κόρη της φορώντας μάσκες και είναι ολόιδιες

Η Heidi Klum, απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι έστω και εν μέσω πανδημίας.

Το διάσημο μοντέλο που μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της στο Instagram, απέδειξε πόσο όμορφες είναι η κόρη και η μητέρα της μέσα από ένα πρόσφατο post της που έκανε τους θαυμαστές της να μείνουν σίγουρα με το στόμα ανοιχτό.

jenny.gr

 

 

 

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Heidi Klum, τη βλέπουμε με τη μητέρα της Erna Klum και τη 16χρονη κόρη της, Helene, την οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύντροφό της, Flavio Briatore. Οι τρεις τους ποζάρουν στην κάμερα φορώντας μάσκα προστασίας, ωστόσο τα γοητευτικά τους χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα τα υπέροχα μάτια τους, κερδίζουν τις εντυπώσεις. Μάλιστα, η Heidi Klum σχολίασε χαρακτηριστικά: «Φέρε τη μαμά σου και την κόρη σου στη δουλειά».

Η Heidi Klum είναι αναμφίβολα, μία από τις όμορφες γυναίκες του πλανήτη, και σε κάθε της εμφάνιση εντυπωσιάζει τόσο με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, όσο και με τη φυσική της ομορφιά, ακόμη κι αν φορά μάσκα.

Δείτε ακόμη: H Heidi Klum έγινε 46: 9 φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως παραμένει πιο sexy από ποτέ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.