CELEBRITIES

Ο ηθοποιός από τον «Harry Potter» που έφτιαξε λογαριασμό στο Instagram και κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του David Attenborough


The Jennettes

16 Νοεμβρίου 2020

Ο ηθοποιός από τον «Harry Potter» που έφτιαξε λογαριασμό στο Instagram και κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του David Attenborough

Ο  “Ron Weasly” ή κατά κόσμον, Rubert Grint, κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του sir David Attenborough με την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

Ο κολλητός φίλος του Harry Potter στην ομώνυμη ταινία, που έγινε φέτος πατέρας για πρώτη φορά, φωτογραφήθηκε με τη νεογέννητη κόρη του, την περασμένη Τετάρτη, και η πρώτη του ανάρτηση άγγιξε τους ένα εκατομμύριο followers μόλις 241 λεπτά αργότερα, δηλαδή 43 λεπτά ταχύτερα από τον Attenborough. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rupert Grint (@rupertgrint)

«Γεια σου Instagram... άργησα μόλις δέκα χρόνια αλλά είμαι εδώ. Ο Grint στο Gram! Εδώ για να σας συστήσω την Wednesday G. Grint. Μείνετε ασφαλείς, Rubert», έγραψε στο μήνυμά του. 

Ο επίσημος λογαριασμός του ρεκόρ Γκίνες στο Twitter καλωσόρισε τον διάσημο ηθοποιό, Grint, με ανάρτησή του: “Καλώς όρισες Weasly, επιτέλους”.

Ο Rubert Grint κατάφερε να γίνει παγκοσμίως  διάσημος μέσα από τη συμμετοχή του στις οκτώ ταινίες Harry Potter, που κυκλοφόρησαν μεταξύ 2001 και 2011, στις οποίες έπαιζε τον κολλητό φίλο του διάσημου μάγου, Ron Weasly.

Δείτε ακόμη: 'Ανδρες μιμούνται θηλυκές πόζες του Instagram και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.