CELEBRITIES

Η Gigi Hadid δεν θέλει να της στέλνουν μηνύματα και ο λόγος είναι αυτός


The Jennettes

17 Νοεμβρίου 2020

Η Gigi Hadid δεν θέλει να της στέλνουν μηνύματα και ο λόγος είναι αυτός

Η Gigi Hadid είχε μια πολυάσχολη ζωή από τότε που ξεκίνησε το modeling. Έχοντας περπατήσει στα runway shows των μεγαλύτερων οίκων στον κόσμο και έχοντας τεράστιες συνεργασίες στο ενεργητικό της, είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας.

Η Gigi και ο σύντροφός της Zayn έγιναν πρόσφατα γονείς και πλέον η νέα μητέρα απολαμβάνει το χρόνο στο σπίτι με την κόρη της, παρακολουθώντας τη σειρά του Netflix, The Crown, όπως και πολλοί από εμάς.

Την Κυριακή, 15 Νοεμβρίου, ο κόσμος γιόρτασε την πρεμιέρα της 4ης σεζόν του The Crown, το δράμα του Netflix βασισμένο στη βασιλεία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β ', από τη δέσμευσή της στον Πρίγκιπα Φίλιππο και τη στέψη της ως μονάρχης στο παρελθόν, μέχρι σήμερα.

jenny.gr

Η Gigi Hadid ανυπομονούσε να παρακολουθήσει τη νέα σεζόν και ενημέρωσε τους θαυμαστές της στο Instagram ότι δεν θέλει να της στέλνουν μηνύματα. Το μοντέλο μοιράστηκε ένα Instagram story της Οlivia Perez, στο οποίο βλέπουμε ένα στιγμιότυπο από τη σειρά. 

Σε αυτό, η ηθοποιός Olivia Colman, στον ρόλο της Βασίλισσας, φαίνεται να οδηγείται έξω από τις πύλες του Buckingham Palace με άλογο. Το μοντέλο, το οποίο είναι φανατική της σειράς, αποφάσισε με αυτόν τον τρόπο, να δείξει πόσο θέλει να αφοσιωθεί στο επεισόδιο.

Η Gigi δεν έχει μοιραστεί ακόμα τις σκέψεις της για τη νέα σεζόν, ωστόσο οι οπαδοί της σειράς είναι ενθουσιασμένοι.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS