CELEBRITIES

George Clooney: «Η ζωή μου ήταν άδεια μέχρι που γνώρισα την Amal»


The Jennettes

18 Νοεμβρίου 2020

George Clooney: «Η ζωή μου ήταν άδεια μέχρι που γνώρισα την Amal»

Σε μία σπάνια εξομολόγηση προχώρησε ο διάσημος ηθοποιός, George Clooney, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αποκαλύψεις για την κοινή πορεία με την Amal Alamuddin.

Στο περιοδικο GQ ο Clooney μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πόσο άλλαξε τη ζωή του ο έρωτάς του για την Amal. «Σκεφτόμουν ότι θα δουλεύω, θα είμαι με υπέροχους φίλους, η ζωή μου θα είναι γεμάτη, θα τα πηγαίνω περίφημα. Δεν είχα καταλάβει πόσο άδεια ήταν τελικά μέχρι που συνάντησα την Amal. Τότε, όλα άλλαξαν. Ξαφνικά είδα ότι υπάρχει ένα τεράστιο κενό στη ζωή μου». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι μπορεί η ζωή κάποιου άλλου να γίνει απίστευτα πιο σημαντική από τη δική μου. Αντιμετώπισα ακόμα δύο ανθρώπους μικρούς που πρέπει μέχρι και να τρέφονται από εμένα», είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στα παιδιά του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

Στην καραντίνα εν μέσω πανδημίας, ο Clooney έχει αναλάβει τη φροντίδα των δύο παιδιών του, ειδικά την ώρα που ο γιος του, Alexander, έχει άσθμα οπότε κινδυνεύει περισσότερο αν ποτέ προσβληθεί από κορωνοϊό. «Κουρεύω τα μαλλιά μου και των παιδιών, σκουπίζω, σφουγγαρίζω, βάζω πλυντήριο και πλένω καθημερινά τα πιάτα. Νιώθω σαν τη μητέρα μου το 1964. Ξέρεις, καταλαβαίνω γιατί έκαψε το σουτιέν της», λέει. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

Δείτε ακόμη: Σε ποιο πολυτελές διαμέρισμα θα μείνει ο George και η Amal Clooney

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.